Motivul incredibil pentru care o femeie a fost dată jos din avion: „Trebuia să stau jos și aș fi fost foarte bine“

0
Publicat:

O femeie din Marea Britanie a povestit prin ce umilință a trecut pe 2 octombrie când a fost dată jos din avion. Pasagera se îmbarcase alături de soțul său, însă, susține ea, din cauza faptului că a început să transpire foarte mult nu i s-a permis să mai călătorească.

Femeia a fost dată jos din avion FOTO Shutterstock
Femeia a fost dată jos din avion FOTO Shutterstock

Nu am auzit niciodată ceva atât de ridicol în viața mea. Nu pot să cred cum am fost tratați. A fost absolut fără sens”, a spus ea, conform rotalianul.com.

Compania aeriană Jet2 a confirmat că îi va rambursa clientei nemulțumite prețul vacanței.

Helen Taylor, de 56 de ani, orașul britanic Chester-le-Street, urma să zboare împreună cu soțul ei, la data de 2 octombrie 2023, din Newcastle către Roma, pentru o scurtă vacanță.

Deși se simțea bine, pasagera aflată în prezent la menopauză și cu diabet de tip 2, după ce s-a întors de la toaleta din avion, înainte de decolare, a amețiti și a început să transpire abundent. A bănuit că i se întâmplă acest lucru din cauza glicemiei, deoarece mâncase pentru prima dată în acea zi cu puțin timp înainte.

Helen a declarat pentru o publicație locală că a mai experimentat astfel de stări și că și-a revenit foarte repede. „Trebuia să stau jos, să beau un pahar cu apă și aș fi fost foarte bine”.

Însoțitorii de bord s-au îngrijorat însă și au sugerat că nu mai este aptă de zbor, fiind nevoie să fie supusă unui control medical.

Chiar dacă și-a revenit repede și se simțea bine, echipajul a decis să o dea jos din avion, făcând-o astfel să rateze vacanța la Roma.

Obligați să predea cumpărăturile din duty-free

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene Jet2, care opera zborul, a declarat pentru sursa citată: „După ce a discutat cu medici specialiști din aviație, independenți, echipajul nostru bine pregătit a luat această decizie deoarece sănătatea, bunăstarea și siguranța clienților noștri sunt întotdeauna prioritatea noastră numărul unu”.

Ca și cum acest lucru nu ar fi fost suficient, Helen a povestit indignată că ea și soțul său au fost conduși prin aeroport și obligați să predea cumpărăturile lor din duty-free.

De asemenea, a mai spus că au fost interogați de agenții de la Controlul de Frontieră după ce au fost dați jos de pe zbor. Deși incidentul a nemulțumit-o peste măsură, femeia a spus că va zbura în continuare cu Jet2, având planificate 3 călătorii cu aceeași companiee în 2024.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite