Cum a reușit o pasageră să împiedice de 3 ori decolarea unui avion: „Au fost martorii acestor stop and go”

0
Publicat:

De trei ori a încercat un avion să decoleze în Italia, dar a fost împiedicat de fiecare dată de o pasageră. Femeia a suferit mai multe atacuri de panică. Deși echipajul aeronavei a încercat să o calmeze, iar situația părea să reintre în normal, aceasta nu a reușit să își învingă teama de zbor.

Decolarea avionului a fost întreruptă de 3 ori FOTO Shutterstock
Decolarea avionului a fost întreruptă de 3 ori FOTO Shutterstock

Incidentul a fost relatat de presa italiană, anunță rotalianul.com, și a avut loc într-o aeronavă Ryanair, care urma să efectueze traseul Palermo-Bergamo duminică, 8 octombrie. Nimic nu prevestea ceea ce avea să urmeze. Zborul a fost supus unor întreruperi și întârzieri semnificative, după ce o pasageră a suferit mai multe atacuri de panică. În această situație, echipajul a decis să anuleze de trei ori decolarea și, în cele din urmă, pasagera a fost dată jos din avion.

Astfel, relatează sursa citată, în momentul în care avionul se pregătea de decolare, femeia a devenit agitată înaintea decolării, lucru care a dus la întreruperea procedurii. Tot echipajul a încercat să o calmeze și când situația părea să se fi redresat, comandantul a încercat din nou să decoleze. Ca un făcut, femeia a intrat din nou în agitație, țipând și manifestându-se isteric, iar pilotul a fost forțat să anuleze din nou decolarea.

După al treilea episod de acest gen, pasagera a fost însoțită înapoi la terminal, în timp ce ceilalți pasageri își pierduseră răbdarea.

Cei prezenți au fost martorii acestor stop and go”, a scris un pasager pe rețelele de socializare, exprimând frustrarea generală și iritarea călătorilor.

Bătaie generală în avion. De la ce a pornit încăierarea: „Era beată, au început să se lupte pe culoar“ 

Un alt incident a avut loc pe 25 august, tot într-o aeronavă Ryanair. A fost bătaie generală în avion, după ce o femeie aflată sub influența băuturilor alcoolice a început să se certe cu pasagerii. De la câteva replici acide s-a ajuns la o încăierare pe cinste. Zborul a fost întâziat cu 90 de minute. Zborul Ryanair de la Manchester către Ibiza, Spania a decolat cu întârziere din cauza unui scandal între mai mulți călătorie  

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite