Momentul în care echipajul unui tanc ucrainean înfruntă de unul singur atacurile artileriei ruse VIDEO

0
Publicat:

Imaginile în care unui tanc ucrainean înfruntă de unul singur focul devastator al artileriei ruse și atacă pozițiile invadatorilor au devenit virale pe rețelele sociale, atrăgând atenția întregii lumi asupra luptei din regiunea Donețk.

Tancul ucrainean, surprins în acțiune FOTO Captură Twitter
Tancul ucrainean, surprins în acțiune FOTO Captură Twitter

Într-o scenă, care pare desprinsă dintr-un film de acțiune, echipajul tancului a reușit să scape miraculos de bombardamentul rușilor, întorcându-se nevătămat la baza lor.

Imaginile uimitoare au fost filmate dintr-o dronă și surprind cu claritate momentul în care un tanc ucrainean, probabil de proveniență sovietică, traversează cu hotărâre un câmp încălzit de exploziile artileriei ruse.

În timp ce proiectilele continuau să cadă în jurul lor, tancul nu s-a dat bătut și a ripostat, trăgând cu precizie către pozițiile rușilor. Într-un moment de curaj și rezistență, echipajul tancului a decis să se întoarcă în siguranță, evitând în mod miraculos orice vătămare.

Filmarea captivantă a avut loc în regiunea Donețk, pe linia fierbinte a frontului, în apropierea localității Urozhaine, care, potrivit afirmațiilor ucrainenilor, a fost eliberată de sub ocupația rusească.

Această îndrăzneață acțiune a echipajului tancului ar putea servi drept tactică pentru a-i forța pe ruși să-și dezvăluie pozițiile strategice. Odată ce acestea sunt dezvăluite, artileria ucraineană va putea să atace de la distanță.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite