Momentul în care bărbatul care a înjunghiat mai mulți copii și adulți într-un parc din Franța este arestat VIDEO

0
Publicat:

Postul de televiziune BFM TV a prezentat imagini cu arestarea bărbatului care joi a înjunghiat mai multe persoane, printre care și șase copii, într-un parc din Alpii Francezi.

În imagini se vede cum trei polițiști îl imobilizează pe agresor și îl pun la pământ. Bărbatul a fost reținut de poliție.

Bărbatul este solicitant de azil

Agresorul, de origine siriană, solicitant de azil, a rănit cel puțin șapte persoane, între care șase copii de vârstă mică.

Individul era înarmat cu un cuțit când s-a năpustit asupra victimelor, majoritatea cu vârste de aproximativ trei ani, care se jucau în apropierea lacului Annecy, potrivit AFP.

Atacurile au avut loc joi dimineață, în jurul orei locale 09:45, într-un parc din oraşul Annecy.

Potrivit informațiilor preliminare, agresorul nu era cunoscut cu antecedente penale.

„Mai multe persoane printre care copii au fost răniţi de un individ înarmat cu un cuţit într-o piaţă la Annecy. Individul a fost reţinut graţie intervenţiei foarte rapide a forţelor de ordine”, a scris ministrul de Interne francez, Gerald Darmanin, pe Twitter.

Momentul arestării atacatorului. FOTO captură video BFM TV
Momentul arestării atacatorului. FOTO captură video BFM TV

Deputații și membrii guvernului francez au ținut un minut de reculegere în Adunarea Națională (camera inferioară a parlamentului de la Paris) la aflarea veștii privind acest „atac grav”.

Motivele atacatorului sunt încă necunoscute, iar ancheta este în plină desfășurare.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite