Atac armat cu Kalașnikov în Franța: trei persoane au fost ucise

0
Publicat:

Trei bărbați au murit după ce au fost împușcați mortal într-o mașină în orașul Marsilia din sudul Franței, scrie BBC.

Poliție Franța FOTO Shutterstock
Poliție Franța FOTO Shutterstock

Victimele tocmai ieșiseră dintr-un club de noapte când a avut loc atacul. Poliția spune că este vorba de o reglare de conturi pe fondul traficului de droguri.

Ultimul atac a avut loc într-o zonă rezidențială. Mașina în care se aflau cei cinci tineri în vârstă de 20 de ani a fost ținta unui atac cu focuri de armă la scurt timp după ce aceștia au părăsit clubul de noapte, în jurul orei 05.00.

Anchetatorii au declarat presei franceze că cei cinci erau cunoscuți de poliție și locuiau într-un cartier rezidențial în care infracțiunile legate de droguri sunt frecvente. Aceștia au precizat că în mediul infracțional se obișnuiește incendierea mașinilor pentru a distruge probele.

Prefectul regiunii, Frederique Camilleri, a declarat reporterilor prezenți la fața locului că „întreaga forță de poliție a fost mobilizată pentru a-i găsi pe autorii acestor crime și pentru a destructura rețelele de traficanți care se află în spatele acestor violențe“.

Ea a adăugat că, în weekend, ofițerii au confiscat arme, inclusiv trei puști de asalt Kalașnikov, și au arestat cinci persoane acuzate de posesie de arme de foc și trafic de droguri.

De la începutul anului au avut loc nu mai puțin de 21 de atacuri din această cauză în Marsilia, potrivit agenției de presă AFP.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite