Momentul când două blindate rusești sunt aruncate în aer de o „explozie sincron” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două blindate ale rușilor au fost distruse la Stepove, în apropiere de Avdiivka, după ce au călcat, simultan, pe mine antitanc.

Momentul când blindatele explodează FOTO: X
Momentul când blindatele explodează FOTO: X

Două blindate care traversau un câmp plin de urme ale bombardamentelorau explodat, după ce au trecut peste mine anti-tanc.

Exploziile puternice au distrus cele două blindate, iar imaginile spectaculoase, filmate dintr-o dronă, au fost postate pe rețelele sociale.

Armata ucraineană s-a retras din satele Severne şi Stepove, situate în apropierea oraşului Avdiivka, care a fost capturat recent de trupele ruse în provincia Doneţk din estul Ucrainei.

De asemenea, ucrainenii s-au retras luni şi dintr-un alt sat din acelaşi sector al frontului, Lastocikine, pentru a-şi „organiza apărarea”.

Armata rusă a revendicat, de asemenea, distrugerea unui tanc american Abrams al armatei ucrainene, după ce pe canalele de Telegram ruse au apărut imagini neautentificate de alte surse şi filmate din dronă, care arată un tanc de acest tip în flăcări după ce a fost distrus.

De partea sa, armata ucraineană a revendicat doborârea altor două avioane ruseşti de vânătoare bombardament Sukhoi SU-34.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite