Moarte absurdă în Italia. O fetiță s-a stins sub ochii părinților în timp ce mânca. Cu ce s-a înecat

0
Publicat:

O fetiță în vârstă de 6 ani a murit sub ochii îngroziți ai părinților, după ce s-a înecat cu o bucată de mozzarella. Tragedia cumplită a avut loc în Vieste, un orășel din provincia Foggia. Întreaga comunitate s-a îngrozit la aflarea veștii.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz FOTO Adevărul
Poliția a deschis o anchetă în acest caz FOTO Adevărul

Primarul Giuseppe Nobiletti și-a exprimat profunda tristețe printr-o postare pe Facebook.

"Sunt profund întristat de vestea tragică a dispariției Aurorei Conte - scrie primarul orașului- o fată din Vieste, în vârstă de numai șase ani. Suntem fără cuvinte în fața fatalității unei vieți care se întrerupe la o vârstă atât de fragedă și suntem profund îndurerați”, a scris Giuseppe Nobiletti, relatează fanpage.it

Din păcate, cazul Aurorei nu este unul izolat.  O altă tragedie asemănător a avut loc la Vermezzo con Zelo, în apropiere de Milano, pe 13 martie, când un băiat de 5 ani s-a înecat cu o bucată de pâine. 

Părinții au sunat imediat la 911. La fața locului au sosit o ambulanță, iar personalul de salvare a făcut tot posibilul pentru a-l resuscita, înainte de a-l transporta de urgență la spitalul Niguarda din Milano.

Din păcate, în ciuda eforturilor personalului medical, nu s-a mai putut face nimic: copilul a murit după trei zile de agonie.

Adolescenta de 14 ani din Cluj care s-a înecat cu un jeleu la școală a murit. A fost în comă șase zile

  Copila, în vârstă de 14 ani, din comuna Geaca, județul Cluj, care a fost internată în comă după ce s-a înecat miercuri, 27 aprilie, cu un jeleu în timp ce se afla la școală a murit, relatează gherlainfo.ro.

Adolescenta care a stat în comă o șase zile a fost internată la Spitalul de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, la Terapie Intensivă. 

La 27 aprilie, în timp ce se afla la școală, copila s-a înecat cu un jeleu și a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au afirmat că adolescenta ar fi putut fi salvată prin manevra Heimlich.

Fata a fost găsită de salvatori întinsă pe bancă, în stare de inconștiență. Ulterior, a fost anunțată Salvarea la 112, iar la fața locului a sosit o ambulanță și SMURD-ul, care a venit cu o autosanitară și cu elicopterul. 

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite