Liderul instalat de Rusia în Doneţk acuză Ucraina că a ucis șapte persoane VIDEO

0
Publicat:

Liderul autoproclamatei Republici Populare Donețk, Denis Pușilin, a învinuit Ucraina, printr-o postare publicată pe rețelele de socializare, că a ucis vineri șapte persoane, inclusiv un copil, după ce o rachetă a lovit un microbuz. Incidentul a avut loc în orașul Donețk, relatează Reuters.

Ucraina este acuzată ca a omorât șapte persoane. Foto Captură video Twitter
Ucraina este acuzată ca a omorât șapte persoane. Foto Captură video Twitter

Un ofițer al Comitetului rus de Investigații, care a dorit să-și păstreze ascunsă identitatea, a afirmat că o zonă rezidențială a fost lovită de mai multe rachete Grad. 

În plus, el a menționat că toți pasagerii microbuzului, „inclusiv copiii", au murit, singurul supraviețuitor fiind șoferul. 

Reuters nu a putut verifica în mod independent numărul victimelor sau cine a fost vinovat. Oficialii ucraineni nu au răspuns imediat la o solicitare de comentarii. 

Primarul instalat de ruși la Donețk, Alexei Kulemzin, a transmis pe Telegram că 19 persoane au fost rănite vineri în urma atacurilor, care au avut loc în diferite părți ale orașului, pe lângă cele șapte care au fost ucise. 

Bilanțul victimelor atacurilor cu rachete efectuate de Rusia împotriva Ucrainei în noaptea de joi spre vineri a fost revizuit în creștere la 19 morți, printre care și patru copii, unul dintre ei de doar doi ani. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite