„Iubesc să te violez!”. Patru femei vor să-l dea în judecată pe Andrew Tate, în Anglia, pentru viol

0
Publicat:

Patru femei intenționează să îl dea în judecată pe pe Andrew Tate la Înalta Curte din Anglia, acuzându-l că le-a violat, bătut și controlat de-a lungul a patru ani, potrivit mediaite.com.

Frații Tate au fost plasați, în România, sub control judiciar. FOTO Inquam Photos/George Călin
Frații Tate au fost plasați, în România, sub control judiciar. FOTO Inquam Photos/George Călin

Femeile spun că Tate le-a abuzat între 2013 și 2016, înainte de a ajunge celebru, potrivit The Sunday Times.

Acuză că au fost violate în mod repetat și sufocate

Andrew Tate le-ar fi sufocat până când, spun cele patru, le-au explodat vasele de sânge din ochi. Femeile spun că le-a bătut, le-a violat de mai multe ori și le-a controlat în mod coercitiv.

Mesajele pe care una dintre femei le-a primit, dezvăluite în urmă cu câteva luni, sunt tulburătoare.  

„Îmi place să te violez", i-ar fi spus Tate într-un mesaj vocal. 

Trei dintre cele patru femeile care îl acuză pei Tate s-au adresat poliției la vremea respectivă, dar, după o anchetă de patru ani, Procuratura Coroanei nu a formulat nicio acuzație împotriva lui Tate, acuzat între timp în România și trimis în judecată pentru de trafic de persoane, agresiune sexuală și crimă organizată. Mai mult influencerul a negat acuzațiile și a amenințat că își va da în judecată acuzatorii pentru defăimare.

Cele patru femei spun că vor deschide un proces civil împotriva lui Tate în următoarele săptămâni pentru vătămare corporală și daune morale.

O tânără spune că Tate a „strangulat-o" până când a leșinat,

Cele patru femei au trecut prin suferințe enorm, potrivit declarațiilor făcute de Jennifer Sayles, o avocată din echipă, potrivit The Sunday Times.

Una dintre femei - „Evie", 30 de ani - era studentă când l-a întâlnit pe Tate și spune că făceau sex consimțit când el a „strangulat-o" până când a leșinat și vasele de sânge de la un ochi i s-au spart. Nu a raportat incidentul la poliție.

„Helen", în vârstă de 29 de ani, care spune, pentru aceeași sursă, că a fost recrutată de Tate ca model de webcam în 2014, cu promisiunea unui stil de viață foarte bun, acuză că Tate a izolat-o, monitorizat-o și a violat-o de mai multe ori. Și ea spune că Tate sufocat-o atât de violent încât vasele de sânge din ochii ei au explodat.

 „Ești a mea (...) îmi aparții", i-ar fi spus Tate lui „Sally", în vârstă de 28 de ani, și ea angajată în afacerea lui cu webcam. Femeia spune că a fost martoră la violarea lui Helen de către Tate și că, la rândul ei a fost sufocată.

„Amelia", de 31 de ani relatează că Tate a violat-o în casa lui din Luton și că în timpul agresiunii, acesta a strâns-o de gât până la punctul în care a crezut că va muri. Femeia  susține că acesta a mai violat-o de încă patru-cinci ori.

 Ea este cea care a dezvăluit că Andrew Tate i-a trimis mesaje text în care i-a spus „Îmi place să te violez".

Amintim că Tribunalul București a decis, în august 2023  plasarea (din arest) sub control judiciar a fraților Andrew și Tristan Tate în dosarul în care aceștia sunt judecați pentru constituirea unui grup infracțional organizat.

Fraţii Tate au fost reţinuţi şi, ulterior, arestaţi, după ce în 29 decembrie 2022 au avut loc cinci percheziţii, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la locuinţele deţinute de ei, dar şi de cele două complice ale lor. Ulterior, la începutul lui ianuarie, au avut loc alte 7 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Prahova în dosarul în care ei sunt cercetaţi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite