Îngrijorare în Marea Britanie. Kate Middleton nu va fi prezentă la un eveniment regal important în iunie

0
Publicat:

Prințesa de Wales nu va reveni la îndatoririle publice pentru The Colonel’s Review, eveniment ce va avea loc la data de 8 iunie, după ce s-a speculat că acest lucru ar fi posibil, relatează Independent.

Kate Middleton
Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer. foto profimedia (Arhivă)

Vestea că nu va participa vine în contextul în care prințesa, care deține gradul de colonel în cadrul Gărzilor Irlandeze, își continuă tratamentul împotriva cancerului departe de ochii publicului, așa cum a făcut-o de la diagnosticarea sa.

Regele, care a fost și el diagnosticat cu cancer în ianuarie, a confirmat însă participarea la evenimentul anual important. Monarhul va fi prezent la „Trooping of the Colour” pe 15 iunie, care culminează în mod tradițional cu reuniunea familiei regale la balconul Palatului Buckingham.

Parada „Trooping the Colour” marchează în fiecare an ziua suveranului britanic, chiar dacă nu este organizată chiar de ziua de naştere a acestuia. Ziua de naştere a regelui Charles al III-lea este la 14 noiembrie.

Deși a fost confirmată participarea regelui la ceremonie, acesta îi va inspecta pe soldați dintr-o trăsură și nu de pe cal, așa cum se întâmpla anii trecuți. 

Deși unele relatări contradictorii sugerează faptul că prințesa de Wales ar putea reveni la îndatoririle regale în toamnă sau până la începutul noului an, Palatul Buckingham și persoanele din interiorul familiei regale au ținut să sublinieze că nu a fost planificată nicio dată oficială de revenire. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite