Cum le-a oferit Carole Middleton sprijin lui Kate și William, după diagnosticul de cancer. „A menținut familia unită”

0
Publicat:

Carole Middleton este persoana care a reuşit să țină familia unită, în urma diagnosticului de cancer al fiicei sale, dezvăluie o sursă apropiată familiei. Carole este apreciată pentru rolul vital pe care l-a avut din culise pentru Prințul și Prințesa de Wales într-o perioadă atât de grea.

Carole Middleton, „forța motrice care a menținut familia împreună” FOTO Shutterstock
Carole Middleton, „forța motrice care a menținut familia împreună” FOTO Shutterstock

„Carole a fost forța motrice care a menținut familia unită, cu minimă agitație și cu maximă modestie. A dus copiii George, pe Louis și Charlotte, la meciurile sportive din școală și le-a oferit un sprijin nesfârșit. Ea a fost o adevărată figură asemănătoare lui Mary Poppins”, a declarat sursa, pentru The Independent.

Carole, în vârstă de 69 de ani, care în 1987 a fondat Party Pieces, o companie care vinde articole pentru petreceri pentru copii, a fost descrisă ca „o stâncă pentru Catherine și William, atunci când s-au confruntat cu veștile.”

FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Carole și-a însușit pe deplin rolul de mamă și bunică. I-a dus la școală pe Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis alături de soțul ei Michael și se oferă să ajute, oricând cu orice este necesar.

Carole a fost printre primele care au aflat despre diagnosticul lui Kate, înaine ca prințesa să facă totul public.

Mesajele de susținere

Odată ce vestea tristă s-a răspândit, prințul Harry și soția sa Meghan au oferit cuvinte de sprijin.

„Dorim sănătate și vindecare pentru Kate și familie și sperăm că vor putea face acest lucru în mod privat și în pace”, au transmis cei doi.

Regele s-ar fi declarat „mândru” de nora lui „iubită” pentru „curajul” ei de a vorbi public despre tratamentul pe care îl urmează. Totodată, s-a descoperit că și Regele Charles al III-lea suferă de cancer, când era tratat pentru o prostată mărită.

În condițiile în care șeful statului și viitoarea regină primesc tratament pentru forme nedezvăluite de cancer, familia regală se confruntă cu o perioadă incertă.

Kate Middleton a anunțat că are cancer FOTO Captură video
Kate Middleton a anunțat că are cancer FOTO Captură video

Palatul Kensington a declarat sâmbătă că prințesa s-a arătat „extrem de emoționată” în urma mesajelor de sprijin pe care le-a primit.

Se spune că ea încearcă să își păstreze optimismul, este bine dispusă și a afirmat că „devine mai puternică în fiecare zi.”

Nu se știe cât timp Kate va primi tratament, dar se înțelege că ar putea fi dornică să participe la evenimente, pe măsură ce starea sa de sănătate îi va permite. Între timp, William va continua să se împartă între familie și menținerea îndatoririlor sale oficiale.

Prințul urmează să se întoarcă la îndatoririle publice după vacanța de Paște, atunci când copiii săi se vor întoarce la școală, dar nu se va alătura altor membri regali pentru slujba tradițională de Paște la Capela St.George din Castelul Windsor.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite