Imagini tulburătoare în Ucraina: oamenii fug cu copii în braţe pentru a se adăposti de bombardamentele ruseşti FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rusia ataca Ucraina. Foto AFP
Rusia ataca Ucraina. Foto AFP

Tema locuitorilor oraşelor bombardate din Ucraina este întemeiată: cel puţin opt persoane au fost ucise şi nouă au fost rănite de bombardamentele ruseşti, a declarat un consilier al ministrului ucrainean al Afacerilor Interne, potrivit Reuters.

Imaginile video indică faptul că rachetele ruseşti au lovit centrele populaţiei din marile oraşe ucrainene, în ciuda afirmaţiilor armatei ruse că vizează doar infrastructura militară. Consilierul Ministerului de Interne al Ucrainei spune că bombardamentele ruseşti în toată Ucraina s-ar fi soldat cu un mort şi un rănit. În Mariupol, şapte clădiri rezidenţiale au luat foc, un obuz a lovit aerodromul Kramatorsk.

IMAGINI DIN ORAŞELE ATACATE

În Luţk, postul pompierilor a fost avariat, nimeni nu a fost rănit. În urma bombardării aerodromului, o persoană a fost rănită. La Poltava a fost semnalat un „raid aerian”. Incendiu în depozitele militare din sat. Raduşinţi (regiunea Poltava). La Hmelniţki, un obuz a lovit pista unui aerodrom militar. În Nijin, şase oameni s-au trezit sub dărâmăturile de pe aerodrom, se lucrează pentru eliberarea lor.

O unitate militară din Kamenka Buzskaia, din regiunea Liov, a fost bombardată. La Ivniţa, în regiunea Jitomir, un obuz a lovit un complex militar. În Ivano-Frankivsk, un obuz a lovit o unitate militară.


FOTO AFP

 Rusia ataca Ucraina. Foto AFP


FOTO AFP

Foto AFP
Foto AFP


FOTO AFP

Rusia ataca Ucraina. Foto AFP

Pe aceeaşi temă:

Cât de pregătiţi de război sunt ucrainenii de rând. Român din Cernăuţi: „Măsurile s-au luat pe ultima sută de metri“

Cum văd românii din Ucraina confruntarea ruso-ucraineană: „Rusia ne-a luat teritorii, Ucraina ne-a luat limba”

Alexandrina Cernov, academician din Cernăuţi: „Românii din Ucraina au de luptat şi pe frontul limbii române“

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite