Imagini cu momentul în care soldații ucraineni au distrus o dronă kamikaze a rușilor

0

O înregistrare video care surprinde momentul în care soldații ucraineni reușesc să intercepteze și să distrugă o dronă kamikaze a armatei ruse a fost distribuită pe rețelele de socializare.

Atacul ucrainenilor asupra unei drone kamikaze a rușilor / Foto Captură Video
Atacul ucrainenilor asupra unei drone kamikaze a rușilor / Foto Captură Video

Potrivit site-ului de specialitate Ukraine Weapons Tracker, ucrainenii au distrus cu sistemele antiaeriene o dronă model Geran-2, producție iraniană, în regiunea Dnipropetrovsk.

În filmare se poate observa că drona rușilor a fost distrusă de o rachetă antiaeriană care este lansată din partea stângă a ecranului.

Vineri, Rusia a intensificat atacurile aeriene în sudul Ucrainei, folosind drone kamikaze iraniene, a anunțat Comandamentului Aerian „Sud”, potrivit ukrinform.net. În Odesa un civil ar fi fost ucis în urma unui astfel de atac.

Totodată, conform sursei citate, o astfel de dronă a fost folosită de forțele ruse și pentru a lovi infrastructura portuară a orașului Oceac, regiunea Nikolaev. Una dintre cele două drone a fost doborâtă de forțele ucrainene, iar cealaltă a lovit un remorcher din port.

În luna august, Rusia a primit sute de drone iraniene, țara fiind în prezent principalul furnizor de arme pentru război.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite