Video Haos pe aeroportul Manchester din cauza unei întreruperi de curent VIDEO

0
Publicat:

Duminică, zborurile de pe Aeroportul Manchester din nord-vestul Angliei au fost puternic afectate de o întrerupere de curent electric, informează Sky News, conform Agerpres. Problema a afectat nu doar aeroportul, ci și mai multe clădiri din zonă. 

Întreruperea a fost remediată, însă impactul asupra serviciilor aeroportuare va persista pe parcursul întregii zile. Pasagerii aflați deja în aeroport se confruntă cu întârzieri semnificative și există posibilitatea anulării unor zboruri. Pasagerii care au bilete pentru zboruri programate mai târziu în această zi sunt îndemnați să verifice situația la compania aeriană înainte de a se deplasa la aeroport.

Intarzieri si zboruri anulate, pe Aeroportul din Manchester, 23 iunie 2024 -Foto X
Intarzieri si zboruri anulate, pe Aeroportul din Manchester - Foto X

Reuters, citată de SkyNews, nu a furnizat încă informații despre cauza exactă a întreruperii de curent care a afectat grav operațiunile aeroportuare.

Aeroportul din Manchester își cere scuze pentru întârzieri, 23 iunie 2024-Foto X
Aeroportul din Manchester își cere scuze pentru întârzieri -Foto X

Potrivit informațiilor postate pe rețeaua socială X, fostă Twitter, afectate de pana de curent sunt  Terminalele 1 și 2, în primul rând, în timp ce terminalul 3 rămâne operațional, dar poate înregistra întârzieri. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite