Fiul unui candidat la Primăria Sanremo, reclamă pentru tatăl său în limba română. „Locuiesc de 10 ani în România” VIDEO

0
Publicat:

Stefano Rolando, fiul candidatului la primărie, spune că s-a născut la Sanremo, dar de zece ani locuiește în România.

Inginerul Gianni Rolando are un fiu care locuiește în România FOTO: Captură video
Inginerul Gianni Rolando are un fiu care locuiește în România FOTO: Captură video

Cu trei zile înainte de scrutinul care va decide cine dintre avocatul Alessandro Mager și inginerul Gianni Rolando va fi ales primar al orașului Sanremo, cei doi rivali își pun ultimele energii pentru a obține voturile necesare pentru a prelua ștafeta lui Alberto Biancheri.

Dacă primul și-a asigurat sprijinul candidatului de centru-stânga la primărie Fulvio Fellegara (care a anunțat că va vota pentru Mager, declanșând reacții previzibile pe dreapta), Rolando a publicat pe profilurile sale de socializare un apel la vot către comunitatea românească din Sanremo.

Este vorba de un apel video, tot în limba română, în care apare fiul aspirantului la primărie, Stefano Rolando, care trăiește și lucrează de câțiva ani în România.

„Mă numesc Fulvio Rolando și sunt fiul lui Gianni Rolando, candidat la primăria din Sanremo. M-am născut în Sanremo, dar locuiesc în România de 10 ani, am o mare rugăminte să vă fac”, spune tânărul în apelul de a-l vota pe tatăl său.

Sanremo are o populație de peste 50 de mii de locuitori, și este una din cele mai importante stațiuni de pe Riviera italiană. Sanremo este locul desfășurării Festivalului anual de muzică italiană.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite