Elon Musk îl invită pe Vladimir Putin la luptă: „Miza este Ucraina”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elon Musk îl invită pe Putin la luptă. FOTO EPA-EFE
Elon Musk îl invită pe Putin la luptă. FOTO EPA-EFE

CEO-ul Tesla şi SpaceX, Elon Musk, l-a invitat pe Vladimir Putin la o luptă. Miza luptei fiind soarta Ucrainei. Invitaţia a fost lansată pe Twitter.

Miliardarul Elon Musk i-a adresat o invitaţie la luptă preşedintelui rus, Vladimir Putin, prin intermediul reţelei de socializare Twitter: „Îl provoc pe Vladimir Putin la o singură luptă”. Numele acestuia fiind scris cu litere slave. Acesta şi-a conchis mesajul cu „Miza este Ucraina”, afirmaţie scrisă tot cu litere slave.  

De asemenea în postarea miliardarului este menţionat şi faptul că cel care va câştiga această confruntare va decide destinul războiului declanşat în Ucraina. 

Fiindcă Vladimir Putin nu are cont pe Twitter, Musk a etichetat într-o altă postare contul „@KremlinRussia_E”, contul oficial al preşedinţiei ruse. „Sunteţi de acord cu această luptă?”, a scris Elon Musk. 

Vitali Klitschko, primarul Kievului şi fost boxier a răspuns postării acestuia cu trei emoji-uri care indică o îmbrăţişare. 

Vladimir Putin încă nu a răspuns invitaţiei adresate de Musk. 

CEO-ul Tesla şi SpaceX a fost un susţinător al guvernului de la Kiev, de la începerea războiului din Ucraina. Acesta a sărit în ajutorul Ucrainei oferind o serie de antene satelit menite să protejeze accesul la internet. 

Preşedintele Ucrainei, Vladimir Zelensky a purtat o conversaţie cu Elon Musk pe 6 martie şi a comunicat că Ucraina urmează să primească antene Starlink suplimentare pentru a oferi ajutor oraşelor distruse fără acces la internet. 

Zelensky l-ar fi invitat pe Elon Musk în Ucraina după sfârşitul invaziei ruse: Îi sunt recunoscător pentru că a sprijinit Ucraina cu cuvinte şi fapte”, a declarat acesta prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite