Ce pedeapsă a primit fotbalistul român care a a bătut un arbitru în Italia: „Te aștept afară, o să-ți sparg fața”

0
Publicat:

Un fotbalist român din Italia a fost condamnat la închisoare pentru agresarea și amenințarea unui arbitru, după un proces care a durat șase ani.

Carabinierii au intervenit pentru a-l potoli pe român
Carabinierii au intervenit pentru a-l potoli pe român FOTO arhiva Adevărul

Românul juca în Liga inferioară din Italia, la echipa L'Aquila, pe postul de atacant, iar la o partidă de fotbal acesta a fost eliminat după ce l-a înjurat pe arbitru.

Meciul, din campionatul ligii a treia, grupa D, s-a disputat pe stadionul Dorico pe 7 aprilie 2018.

Scandalul a început după ce, în minutul 27 al reprizei secunde, arbitrul a indicat o lovitură liberă pentru echipa adversă, Piano San Lazzaro, ceea ce l-a deranjat teribil pe atacator, potrivit Antena 3 CNN.

Fotbalistul român, în vârstă de 36 de ani, l-a lovit pe arbitru de două ori în față. Prima dată după eliminare, iar a doua lovitură a fost aplicată după ce arbitrul a fluierat finalul meciului, cu zece minute mai devreme, din cauza faptului că românul îl lovise și continua să-l amenințe.

Arbitrul a fost apoi însoțit la vestiar unde amenințările au continuat. „Te aștept afară, o să-ți sparg fața”, i-ar fi spus românul.

La fața locului au sosit carabinierii și ambulanța, iar arbitrul a fost dus la spital, unde o evaluare inițială arăta că a avut nevoie de 10 zile de spitalizare pentru o rană la nivelul capului. Ulterior, numărul zilelor de spitalizare au urcat la 35.

Judecătorul l-a condamnat pe fotbalistul român la trei luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei cu condiția plății unei sume provizorii de 2.000 de euro, bani ce urmează să fie plătiți victimei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite