Arnold Schwarzenegger, reținut pentru fraudă fiscală, pe un aeroport din Germania. Ce a uitat să declare

0
Publicat:

Actorul și fostul politician, Arnold Schwarzenegger, este implicat într-un caz de fraudă fiscală, potrivit autorităților germane.

Arnold Schwarzenegger, reținut pentru fraudă fiscală FOTO Arhivă
Arnold Schwarzenegger, reținut pentru fraudă fiscală FOTO Arhivă

Arnold Schwarzenegger, celebrul actor și fost politician american, a fost reținut miercuri de vameșii germani pe aeroportul din München, din cauza nedeclarării unui ceas de lux valoros, conform informațiilor furnizate de DPA.

Un purtător de cuvânt al biroului vamal principal din München a confirmat că Schwarzenegger a fost oprit pentru că nu a declarat ceasul de lux la sosirea în München, chiar dacă se pare că intenționa să îl lase în Uniunea Europeană.

„Stă aici cu noi, aşa este”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru DPA, miercuri după-amiază.

În conformitate cu declarațiile autorităților vamale, atunci când bunurile rămân în UE, este necesară plata taxelor vamale corespunzătoare. Această procedură este aplicată în mod egal pentru toți călătorii.

Unde urma să călătorească Arnold Schwarzenegger

Publicația germană Bild a fost prima care a relatat despre reținerea lui Schwarzenegger, iar potrivit informațiilor apărute, actorul intenționa să călătorească spre Austria pentru a participa la o licitație caritabilă în sprijinul inițiativelor climatice.

De asemenea, acesta avea în plan să asiste la cursa de schi Hahnenkamm, eveniment ce are loc în satul Kitzbühel, din Alpii austrieci.

În urma acestui incident, o procedură pentru fraudă fiscală a fost inițiată împotriva lui Arnold Schwarzenegger, care a fost campion mondial la culturism și a deținut funcția de guvernator al statului California pentru două mandate. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al vamei a indicat că el își va putea relua călătoria în curând.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite