Accident înfiorător în Germania. Doi români au murit pe loc după ce mașina lor a intrat sub un TIR

0
Publicat:

Un accident rutier devastator, petrecut în apropiere de Munchen, s-a soldat cu moartea a doi români. Cei doi bărbați nu au avut nicio șansă de supraviețuire, după ce mașina în care se aflau a intrat violent sub un TIR. Se pare că tragedia a fost favorizată de vremea rea.

Accident grav pe A8, în Germania, soldat cu moartea a doi români FOTO stiridiaspora.ro
Accident grav pe A8, în Germania, soldat cu moartea a doi români FOTO stiridiaspora.ro

Accidentul teribil a avut loc pe autostrada A8, în direcția München, în districtul Dachau. Cei doi pasageri ai mașinii, șoferul, de 49 de ani și copilotul, de 48 de ani, cetățeni români care se deplasau către Munchen, au murit pe loc, scrie stiridiaspora.ro.

Tragedia s-a petrecut în dimineața zilei de 6 decembrie, la ora 02.05. Poliția din nordul Bavariei Superioare a fost alertată să intervină la un accident rutier grav pe autostrada A8, spre München. Deși la fața locului s-au deplasat și echipaje de prim-ajutor, pentru cele două victime nu s-a mai putut face nimic. Ambele persoane au fost declarate decedate la fața locului.

Șoferul camionului a scăpat cu răni ușoare

Conform primelor informații furnizate de către anchetatori, mașina a intrat sub un camion, care, în urma impactului violent, s-a răsturnat. Șoferul camionului, de 64 de ani, din districtul Bergstrasse din Hesse, a scăpat ca prin minune cu viață, cu câteva răni ușoare, în timp ce cei doi români au fost uciși pe loc.

Se pare că vremea rea a favorizat producerea tragediei. În acel moment, șoseaua era alunecoasă din cauza ploii înghețate. Procuratura München II a cerut întocmirea unui raport de analiză a accidentului, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea.

Martorii care pot furniza informații importante despre modul în care s-a produs accidentul sunt rugați să contacteze secția de poliție rutieră din Fürstenfeldbruck.

Accident cumplit în Olanda, provocat de un român care gonea pe contrasens. Trei morți în impactul devastator

În urmă cu câteva zile, un accident cumplit s-a petrecut în Olanda și a fost provocat de un român. Tânărul, în vârstă de 19 ani, mergea pe contrasens când a izbit în plin un autoturism care circula regulamentar. Doi copii, dar și șoferul vinovat, au murit în impactul devastator.

Nenorocirea a avut loc pe A1, la intersecția Hoevelaken din Amersfoort, 2/3 decembrie 2023.

Printre persoanele decedate se numără doi copii de 12 și 14 ani din Hilversum, anunță nos.nl.

Părinții copiiilor au fost grav răniți și se află în stare îngrijorătoare, a anunțat poliția în această dimineață. Autorul accidentului a murit ulterior la spital.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite