Un tir încărcat cu 26 de tone de uree s-a răsturnat pe DN 5 C, în Giurgiu

0
Publicat:

Un tir încărcat cu 26 de tone de uree s-a răsturnat, miercuri, pe Drumul Național 5 C, în județul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SAJ.

Tir răsturnat. FOTO g4media
Tir răsturnat. FOTO g4media

Conducătorul tirlui, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din judeţul Teleorman, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a răsturnat cu autotrenul încărcat cu 26 de tone de uree pe DN 5C, în localitatea Găujani.

Pe DN 5C, în afara localităţii Găujani, a avut loc în seara de 5 decembrie un eveniment rutier în care a fost implicat un autotren. Din primele cercetări, a reieşit faptul că, la ieşire din localitatea Găujani, un bărbat de 32 de ani, din judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autotren, încărcat cu 26 de tone de granule de uree transportate în saci, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se în afara părţii carosabile”, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de IPJ Giurgiu.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SAJ. Conducătorul auto a fost evaluat medical, dar a refuzat transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor pe DN 5 C, la locul producerii accidentului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Traficul în Vama Giurgiu a fost blocat din cauza unui accident produs în Bulgaria. Șoferii au așteptat până la cinci ore

Miercuri, 23 august 2023, În jurul orei 03:00, un autocamion înmatriculat în Turcia, care se deplasa pe sensul de ieşire din România, a lovit un rost de dilatare pe partea bulgară a Podului Prieteniei și apoi un parapet.

”Un ansamblu rutier a lovit parapeţii podului, ceea ce a dus la blocarea traficului pe ambele sensuri de deplasare”, conform Poliţiei de Frontieră.

Pentru că au fost scurgeri de carburant, la faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale din cadrul ISU Giurgiu, iar în jurul orei 6.00 au sosit şi utilaje din Bulgaria pentru eliberarea carosabilului.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite