A „plouat” cu bani dintr-o mașină pe o autostradă din Spania. Șoferii au oprit ca să-i culeagă VIDEO

0
Publicat:

Câteva sute de bancnote de 50 de euro au zburat din portbagajul unei mașini, într-un oraș din Spania, după ce mașina în care erau transportați banii s-a ciocnit. Alți șoferi care erau în trafic au oprit și au luat banii. Din acest motiv s-a produs un blocaj uriaș în trafic.

Un incident bizar a avut loc pe autostrada A7 din vecinătatea orașului Marbella (Málaga). Din portbagajul unei mașini au „zburat” sute de bancnote de 50 de euro. O mașină a cărei ocupanți transportau 20.000 de euro s-a ciocnit pe autostradă, ca urmare, sute de bancnote de 50 de euro au început să „zboare”din portbagaj, arată surse citate de Libertatea.

Mai multe persoane care se aflau în trafic și-au oprit apoi mașinile în mijlocul drumului pentru a vâna bancnotele. Asta a dus la crearea unui blocaj uriaș în trafic și situații periculoase. Aceștia au comis o infracțiune de deturnare, potrivit surselor din poliție, deși nimeni nu a fost arestat. Cauza care a dus la crearea acestei situații a fost un accident în care s-au ciocnit mai multe mașini, dintre care una în care ocupanți transportau o sumă mai mare de bani, în numerar.  

Șoferii au oprit să culeagă bancnote  FOTO captură video
Șoferii au oprit să culeagă bancnote FOTO captură video

A fost nevoie de fluidizarea traficului

Accidentul s-a produs la kilometrul 181 al autostrăzii A7, lângă parcul comercial La Cañada, la marginea orașului Marbella. După ce a fost lovită puternic în spate, portbagajul s-a deschis și un rucsac cu bani a căzut pe autostradă, s-a deschis și s-a rostogolit pe asfalt, astfel că bancnotele s-au împrăștiat.

Când le-au văzut, primii șoferi care circulau prin zonă și-au parcat autovehiculele, a oprit chiar și un autobuz, și oamenii au coborât să le ia, după cum se vede în videoclipurile încărcate pe rețelele de socializare. Acest lucru a provocat un ambuteiaj mare, care a trebuit să fie fluidizat de agenții din cadrul Grupului de Trafic al Gărzii Civile.

Poliția Națională a preluat ancheta pentru a afla proveniența banilor. Potrivit agenților, banii erau ai unor tineri marocani care plecaseră din Valencia să cumpere un autoturism. Aceștia au putut să facă dovada că cei 20.000 de euro cash erau ai lor și aveau dreptul, conform legii, să fie în posesia unei sume cash nu mai mare de 100.000 de euro.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite