Refuz de milioane de dolari. Suma uriașă cerută în instanță de un bărbat pentru un eșec amoros

0
Publicat:

Banii nu pot cumpăra iubirea, dar în cazul unui bărbat din Singapore ar mai putea alina suferința în dragoste. Pentru simplul fapt că o femeie nu a vrut să aibă o relație cu el, acesta cere acum, în instanță, o sumă de bani colosală.

Bărbatul cere daune uriașe în instanță pentru că a fost refuzat FOTO Arhivă
Bărbatul cere daune uriașe în instanță pentru că a fost refuzat FOTO Arhivă

Povestea de dragoste neîmpărtășită

Totul a început în anul 2016, când K. Kawshigan, a cunoscut-o pe Nora Tan. Încă de la vremea respectivă, bărbatul a fost topit după ea și și-a dorit să înceapă o relație. Au devenit din ce în ce mai apropiați, dar nu în sensul în care bărbatul și-ar fi dorit. În 2020 ajunsese să o numească „cea mai apropiată prietenă”. Cei doi petreceau foarte mult timp împreună, însă nimic nu părea să se lege pe plan sentimental. Kawshigan a tot sperat, dar povestea nu a avut un final fericit. Când i-a pus marea întrebare s-a lovit din plin de un refuz, pe care nu a putut să îl accepte.

Nora Tan a decis, în acel moment, să ia distanță. A redus considerabil din timpul petrecut împreună, pentru că a considerat că era important ca anumite limite să nu fie depășite în ce îi privește.

Nemulțumit de situație, bărbatul a trecut la amenințări. Inițial i-a trimis femeii o scrisoare în care îi spunea că are dreptul la „daune bănești, pentru că i-a produs suferință emoțională și posibilă defăimare”. În aceeași scrisoare i-ar mai fi transmis și că avea la dispoziție două opțiuni: să cedeze dorințelor lui sau fie să fie dată în judecată.

Trei milioane de dolari pentru „traume emoționale”

Nora Tan a fost de acord să îl însoțească pe Kawshigan la câteva ședințe de consiliere psihologică, pentru a-l ajuta să depășească ideea ca ei nu vor fi vreodată împreună. Nici 18 luni mai târziu, bărbatul nu a înțeles să treacă peste. Prin urmare, femeia a decis să pună punct situației și să întrerupă orice contact. Ea a spus „nu mai putea face față presiunilor și incapacității lui de a-i respecta spațiul personal”, scrie The Straits Times. Omul și-a pus în practică amenințările. A intentat acțiuni în justiție prin care îi cere femeii daune de 3 milioane de dolari.

Bărbatul a inițial două procese la Înalta Curte și susține că respingerea i-a afectat reputația și i-a provocat „traume și depresie, viața lui fiind puternic marcată de acest lucru.” A spus, de asemenea, că ruptura i-a afectat și capacitatea de muncă. Astfel, câștigurile i s-ar fi redus considerabil și a pierdut mai multe parteneriate de afaceri din cauza stării lui. De asemenea, bărbatul vrea să primească bani pentru a-și acoperi „costurile suportate în programele de reabilitare și terapie pentru a depăși trauma suferită”.

O primă audiere în acest caz este programată la Înalta Curte pe data de 9 februarie.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite