165 de locuitori ai unui sat din Belgia au câștigat împreună peste 142 de milioane de euro la loteria EuroMillions

0
Publicat:

Crăciunul a venit mai devreme în acest an pentru 165 de locuitori ai satului Olmen, din nordul Belgiei, care au participat împreună la loteria EuroMillions şi au câştigat suma de 142.897.164 de euro în această săptămână, cel mai mare câştig obţinut vreodată în Belgia de un grup de participanţi la o loterie, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

FOTO EPA
FOTO EPA

Fiecare dintre jucători va primi o sumă neimpozabilă de aproape 900.000 de euro, a declarat Joke Vermoere, o purtătoare de cuvânt a loteriei EuroMillions.

Cei 165 de câștigători au contribuit fiecare cu câte 15 euro pentru un bilet comun achiziţionat dintr-un magazin local care organizează cu regularitate vânzări de grup pentru loteria EuroMillions, care au dus în trecut la câştiguri ocazionale, dar niciodată la obţinerea unui jackpot major, notează Reuters.

„Multora dintre clienţii noştri câştigători nu le venea să creadă la început”, a declarat proprietarul magazinului.

EuroMillions este un joc de noroc organizat de National Lottery în colaborare cu loteriile naţionale din nouă ţări, și anume Franţa, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Belgia, Irlanda, Austria, Elveţia şi Luxemburg.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite