Zi norocoasă. Un britanic a câştigat 76 de milioane de lire sterline dintr-o lovitură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: EPA/Arhivă
Foto: EPA/Arhivă

O persoană din Marea Britanie a câştigat premiul cel mare pus în joc la extragerea de vineri a loteriei EuroMillions, în valoare de 76,3 milioane de lire sterline. Posesorul biletului a devenit astfel mai bogat decât cunoscutul actor britanic Daniel Craig sau decât cântăreţul Harry Styles, relatează „The Daily Mail“.

Potrivit sursei citate, numai un jucător a ghicit cele cinci numere norocoase şi cele două numere speciale - Lucky Star -, câştigând astfel marele premiu, care a crescut după reporturile înregistrate de la începutul lunii octombrie.

În aceste condiţii, norocosul va avea o avere apropiată de cea a cântăreţului Ed Sheeran (80 de milioane de lire sterline), însă i-a depăşit deja la acest capitol pe actorul Daniel Craig - protagonistul unei serii „James Bond“ (74 milioane de lire sterline), şi pe cântăreţul Harry Style - membru al fostei trupe One Direction (50 de milioane de lire sterline).

„Avem suficientă şampanie la gheaţă pentru a sărbători“, a declarat Andy Carter, un consilier al Loteriei Naţionale. Totuşi, identitatea persoanei care a dat marea lovitură nu este cunoscută deocamdată.

Numerele câştigătoare de la extragerea de vineri a loteriei EuroMillions au fost 5, 15, 17, 37 şi 44, iar numerele Lucky Star au fost 7 şi 11.

Un singur posesor de bilet a nimerit toate numerele, iar câştigul său total este de 76.369.806 lire sterline.

Acesta este cel mai mare câştig înregistrat la loteria EuroMillions de la cel al cuplului Fred şi Lesley Higgins din Aberdeen. La o extragere din iulie, cei doi au câştigat aproape 57,9 milioane de lire sterline, în ciuda faptului că biletul fusese deteriorat. 

Cel mai mare premiu câştigat anul acesta la UK EuroMillions a revenit posesorului anonim al unui bilet de loterie care a încasat 121 de milioane de lire sterline în luna aprilie. În februarie, un alt jucător anonim a câştigat 77 de milioane de lire sterline.

Recordul actual pentru cel mai mare câştig obţinut la loterie în Regatul Unit este deţinut de Colin şi Chris Weir din Largs, care au câştigat 161 de milioane de lire sterline în 2011.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite