O franţuzoaică a câştigat 220 de milioane de euro la loterie cu primul bilet jucat vreodată. Ce vrea să facă cu banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cel mai mare premiu loteria EuroMillions

O franţuzoaică din Hiti a câştigat marele premiu de 220 de milioane de euro de la extragerea din 16 octombrie, la loteria EuroMillions. Aceasta a revendicat acum câteva zile banii şi acum plănuieşte să călătorească într-o zonă cu zăpadă pentru a vedea neaua pentru prima oară.

Femeia a spus că şi-a văzut întotdeauna bunicii jucând la loterie. „Am aşteptat momentul potrivit pentru a pune şi eu un bilet prima oară. Am simţit un fel de inspiraţie divină”, a spus franţuzoaica.

Ea îşi ascunsese atât de bine biletul de loterie, încât era să uite unde l-a pus: „Mi-a fost teamă că nu-l mai găsesc. Era sub pat, între mai multe articole de îmbrăcăminte”.

„Când pandemia se va linişti, plănuiesc să călătoresc prin lume cu familia mea şi să descopăr zăpada, pe care nu am văzut-o niciodată”, a declarat femeia, care locuieşte pe insula din Pacificul de Sud, scrie Bild.

Femeia spune că ar vrea să-şi cumpere o casă pe fiecare continent, să investească într-o afacere imobiliară şi să doneze o parte din bani în scopurile caritabile pentru copii.

Cel mai mare jackpot din istoria loteriei

Premiul câştigat de franţuzoaică este cel mai mare jackpot din istoria loteriei europene de la crearea sa în 2004. Combinaţia câştigătoare a fost 21 26 31 34 49, cu numerele „stea” 2 şi 5.

La EuroMillions se extrag 5 din 50 de numere, împreună cu două numere de la 1 la 11 numite Lucky Star şi are două extrageri pe săptămână, marţi şi vineri.

În Franţa, precedentul record datează din decembrie 2020. Un jucător din sudul ţării a câştigat atunci suma de 200 de milioane de euro.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite