Un student chinez a fost arestat după ce a trăit în secret sub scara unui mall timp de 6 luni

0
Publicat:

Un student chinez a evitat să plătească chirie locuind în secret sub scările unui mall din Shanghai timp de jumătate de an, notează Insider. 

FOTO: Pexels
FOTO: Pexels

Bărbatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a creat un spațiu de locuit în locul retras, care includea un scaun, un cort, o saltea, o masă și un computer, potrivit unei postări pe X distribuită de Shanghai Daily.

Ziarul a relatat că a folosit chiar și un invertor pentru a genera electricitate în timpul șederii sale de șase luni.

Acesta l-a folosit pentru a-și încărca computerul, telefonul mobil și un ceainic, a relatat South China Morning Post.

Potrivit The New York Post, bărbatul își părăsea ocazional locuința improvizată pentru a-și încărca dispozitivele folosind prize de la mall.

Metro a relatat că acesta a fost observat de un agent de securitate în urmă cu câteva luni, dar acesta l-a lăsat să rămână după ce studentul a descris că avea nevoie de un loc pentru a studia.

Beijing Times a relatat că acesta studia pentru examenele Gaokao, examenele naționale de admitere la studii universitare de licență din China, susținute de elevii din ultimul an de liceu, care au fost denumite anterior drept „cel mai greu examen din lume”.

Cu toate acestea, la sfârșitul lunii trecute, un alt agent de securitate a observat locuința ascunsă a studentului și a fost mai puțin înțelegător cu scuza sa de a studia.

El a fost arestat pe 30 octombrie, potrivit The Post.

Insider a relatat anterior cum Shanghai este considerat al doilea cel mai scump oraș din lume pentru „a trăi normal”, citând un clasament realizat de grupul bancar elvețian Julius Baer.

China



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite