Educatoare din China, condamnată la moarte. A otrăvit 25 de copii, din răzbunare

0
Publicat:

O educatoare din China a fost condamnată la moarte, după ce și-a otrăvit elevii, în mod intenționat. În încercarea ei de a se răzbuna pe un coleg de breaslă, a luat viața unui copil, iar alții s-au ales cu probleme de sănătate.

Educatoarea a pus azotat de sodiu în mâncarea elevilor FOTO Arhivă
Educatoarea a pus azotat de sodiu în mâncarea elevilor FOTO Arhivă

Wang Yun și-a primit sentința încă din urmă cu trei ani. Ea fost condamnată la moarte, în septembrie 2020, în urma incidentului de la o grădiniță din Jiaozuo, în martie 2019, relatează Sky News.

Terci cu azotat de sodiu

Femeia le-a servit micuților terci combinat cu...azotat de sodiu. Motivul pentru care ea a explicat că a făcut acest lucru a fost încercarea de a se răzbuna pe un coleg de breaslă. Mai precis, cei doi s-au certat pe „probleme de management”, potrivit declarațiilor făcute în fața instanței.

Implicați au fost 25 de copii. Majoritatea s-au recuperat destul de rapid. Totuși, unul a avut ghinion, iar respectiva mâncare i-a fost, într-un final, fatală. Micuțul s-a stins din viață 10 luni mai târziu, din cauză de insuficiență multiplă a organelor, cauzată de otrăvire.

Wang a fost condamnată, inițial, la nouă luni de închisoare pentru vătămare intenționată, dar sentința ei a fost modificată ulterior, de Curtea Intermediară a orașului Jiaozuo din provincia Henan.

Ea a făcut apel, fără succes împotriva condamnării la moarte, a informat, vineri, presa de stat.

Femeia, în vârstă de 39 de ani, a fost dusă, joi, pe un teren de execuție, unde a fost împușcată, se arată într-un comunicat al instanței. Anterior, ea ar fi încercat să își otrăvească soțul cu aceeași substanță, pe care a cumpărat-o online, în urmă cu doi ani. Bărbatul a supraviețuit.

China



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite