VIDEO Horoscopul zilei: luni, 10 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi din horoscopul realizat de specialistul astro24.ro, astrologul Gabriel Mihailovici, ce v-au pregătit astrele pentru ziua de luni, 10 noiembrie 2014.

BERBEC (21.03-20.04): Deopotrivă în maniera de dialog şi în sintetizarea datelor, îmbinaţi armonios intuiţia cu logica. Cu excepţia familiei şi a prietenilor apropiaţi, în rest, este recomandabil să „pregătiţi terenul” şi să utilizaţi un discurs diferenţiat, în funcţie de calitatea interlocutorului şi de „puterea  de cuprindere a minţii sale”. Situaţia devine relativ asemănătoare, în privinţa transferului de bani şi bunuri materiale, înspre şi dinspre dvs.

TAUR (21.04-21.05): Nu atât „consistenţa bănească” actuală, cât atitudinea dvs faţă de venituri poate fi testată astăzi. Începând cu corelarea nevoi-posibilităţi şi ajungând la redistribuire, inclusiv la fondul de rezervă, diverse nuanţe ale „gândirii dvs financiare” pot fi solicitate, de cele mai multe ori, ad-hoc. Apoi, contează cât din bugetul de cheltuieli poate fi alocat prezentului şi cât...viitorului imediat. Acceptaţi faptul că, adeseori, banii au exact valoarea pe care le-o daţi

GEMENI (22.05-21.06): Afirmarea dvs reprezintă, într-un final, un necesar punct de plecare pentru credibilitatatea şi identitatea dvs, pentru posibilitatea de a urni din loc un imperativ plan de acţiune. Ori, pentru asta, trebuie să se ştie...că existaţi, cine sunteţi, cu ce v-aţi putea face util  etc. Ceea ce v-ar distinge net faţă de ceilalţi (precum şi faţă de propriile experienţe precedente) este...plusvaloarea, ce rezultă la finele acţiunilor întreprinse.

RAC (22.06-22.07): Discreţia reprezintă cuvântul de ordine în majoritatea acţiunilor curente. Primul dintre motive...alătură „arhivării” parţiale a evenimentelor din week-end o incompletă restabilire fizică şi, mai ales, sufletească. Apoi, graţie intuiţiei caracteristice, descoperiţi in extremis şi trebuie să remediaţi  deficienţele inerente, specifice trecerii de la teorie la practică a oricărui proiect. Întrevederile de taină au rostul lor pentru a evita eventualele obstrucţii/incomodări pe care le aduce orice element progresist aflat la începutul folosirii sale.

LEU (23.07-22.08): Surprindeţi printr-o expectativă calculată, tocmai pentru a lua pulsul evenimentelor, iar prin intermediul empatiei...modul de gândire şi acţiune al celor mai apropiaţi colaboratori. Acest autocontrol este eficient şi pentru a descoperi, foarte posibil, faţete nebănuite ale unora dintre semenii din preajmă. Firesc, o revizuire a atitudinii dvs se impune, de la chestiuni de ordin uman şi ajungând la cele de ordin tehnic.

FECIOARĂ (23.08-22.09): Familiarizarea cu noutăţile profesionale şi adaptarea la situaţiile neprevăzute...iau din „timpul de start”, dar, în compensaţie, aveţi o imagine realistă, de ansamblu, asupra contextului în care acţionaţi. Perseverenţa rămâne una din calităţile dvs de prim rang, prin care, veţi ajunge să vă încadraţi, „pe ultima sută de metri”...în grafic. O experienţă obositoare, necesară pentru onorarea contractului profesional, pentru perspectivele carierei şi, nu în ultimul rând, pentru bugetul dvs.

BALANŢĂ (23.09-22.10): Informaţiile şi sintezele actuale de date nu permit o corectă „panoramare” a situaţiilor. Documentarea pe cont propriu, ştirile interne & externe, relaţiile cu străinătatea, studiile aprofundate pot provoca considerabile schimbări de perspectivă, cu trimitere directă la actuala dvs filosofie de viaţă. Fiecare deplasare ar trebui  argumentată, desigur în forul dvs interior şi raportată la tot ceea ce înseamnă acumulare spirituală.

SCORPION (23.10-21.11): Pendulaţi între perioadele de reflecţie, pentru a vă lămuri în privinţa actualului context socio-profesional, inclusiv asupra tacticii şi perioadele de acţiune frenetică, concisă, precisă, pragmatică. Senzaţia de a recupera ceva ce vi se cuvine se combină cu nevoia de acumulări specifice sistemului spiritual de valori. Toate acestea conduc la o uzură mentală mult peste medie, astfel că pauzele (ca moment ales şi ca durată) joacă un rol important pentru analiza parţială, respectiv pentru reîmprospătarea forţelor.

SĂGETĂTOR (22.11-21.12): Tactul dă valoare deplină cuvintelor spuse/scrise de dvs, aidoma unui „certificat  de maturitate”. Provocările nu vor lipsi, însă, unele din ele sunt aţâţări specifice fiinţelor slabe, cu identitate parţial definită. Sunt alianţe la care vedeţi şi prezent şi viitor. Altora, în schimb, nici trecutul nu-l mai „reconstruiţi”, atât de perimate sunt...Prin urmare, ar trebui să faceţi ordine, discretă, fermă, decentă în perimetrul tuturor tipurilor de relaţii.

CAPRICORN (22.12-20.01): Atitudinea faţă de muncă, serviciu şi sănătate se poate modifica, subtil şi ireversibil, pe fondul apariţiei unor schimbări privind exigenţele profesionale. Primele efecte vizează stilul de lucru şi spiritul de echipă, corelaţiile, analiza şi sinteza informaţiilor. Orarul meselor şi calitatea meniului merg „la pachet” cu pauzele necesare revigorării (îndeosebi) psihice. Puterea de concentrare intensifică la maximum consecvenţa.

VĂRSĂTOR (21.01-18.02): Iată o zi în care unele oportunităţi trebuie create, în vreme ce altele vin spre dvs. Pentru ambele situaţii, este nevoie de spiritul dvs inovator, astfel încât să adaptaţi chintesenţa acestor conjuncturi la condiţiile concrete, particulare, de acţiune. Anumite domenii & proiecte chiar necesită o personalizare a  propriilor demersuri, mai ales dacă, în domeniile respective, dvs „faceţi potecă”. Financiar, nu sunt favorizate speculaţiile de nici un fel...

 

PEŞTI (19.02-20.03): Factor de conciliere & armonizare – un rol ce vă vine exact ca o pereche de mănuşi pe timp de iarnă... Deopotrivă la serviciu şi acasă, vă edificaţi rapid asupra modului de gândire al fiecărui „protagonist”, apoi  „decodificaţi” diferenţele de idei simultan cu „trunchiul lor pozitiv comun”. Creşterea autorităţii în societate şi familie provine şi din astfel de „aplanări” ale divergenţelor. Momentele de repliere sunt de dorit, pentru că decantarea impresiilor poate dura mai mult ca de obicei, la fel ca şi „încărcarea bateriilor”.

Citiţi horoscopul detaliat pentru ziua de luni, 10 noiembrie, pe site-ul astro24.ro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite