VIDEO Horoscopul zilei: duminică, 9 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Citiţi ce v-au rezervat astrele duminică, 9 noiembrie. FOTO Shutterstock
Citiţi ce v-au rezervat astrele duminică, 9 noiembrie. FOTO Shutterstock

Aflaţi din horoscopul realizat de specialistul astro24.ro, astrologul Gabriel Mihailovici, ce v-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 9 noiembrie 2014.

BERBEC (21.03-20.04): Alocaţi o mare marte din...prezent...lămuririlor reieşite din trecutul recent. Hrana sufletească şi spirituală vine să completeze concluziile unei retrospective impuse, până la urmă, de necesităţi... de a fi împăcat cu toţi şi cu toate, în societate şi acasă. Abia apoi se poate face simţit spiritul de iniţiativă, pliat discret şi ferm pe anticiparea corectă a preferinţelor celor dragi.

TAUR (21.04-21.05): Atât timp cât latura material(ist)ă a existenţei navighează pe ape teritoriale liniştite, atitudinea dvs boemă foloseşte orice prilej pentru a se „dezlănţui”...Umor şi tandreţe, simţ artistic şi nonşalanţă, toate se pot regăsi în conduita dvs. În plus, sunteţi atent(ă), pentru ca toţi cei din preajmă să simtă că e o zi liberă. Mai puţin expansiv(ă) ca de obicei, daţi posibilitatea afirmării celor dragi, intervenind exclusiv pentru a „izgoni” banalul & plictiseala, cu idei , precum şi prin exemplul personal.

GEMENI (22.05-21.06): Programul se poate reconfigura în jurul tabieturilor obligatorii, respectiv al odihnei prelungite. Altfel, v-ar interesa mai mult acele preocupări ignorate de ceva vreme şi cărora tindeţi „să le faceţi parte”, mai ales dacă nu comportă ieşiri prelungite şi costuri prea mari... Viaţa afectivă poate fi dominată de discuţii, de găsirea numitorului comun legat de afinităţile comune.

RAC (22.06-22.07): Nostalgia şi tradiţionalul parcă se invită reciproc la „colorarea” programului. Tot ceea ce poate fi bun, util, magic din trecut are şansa aparte de a fi readus în centrul atenţiei, indiferent de preocupări, dar încadrat în bugetul prestabilit. În aceeaşi măsură, reperele modernităţii vă fascinează la fel de mult. Astfel, încercaţi să armonizaţi nevoia de siguranţă cu dezinvoltura, fie că e vorba de cumpărături, menaj, arta culinară sau intimitate.

LEU (23.07-22.08): Surprindeţi asistenţa deopotrivă prin apariţiile rare şi de impact, respectiv prin maniera energică în care completaţi demersurile celor din preajmă, indiferent unde v-aţi afla. Ţineţi mult să apreciaţi tot ceea este creativ, pitoresc şi poate menţine buna dispoziţie, solicitând fireasca reciprocitate. Doar pe plan afectiv, sunteţi mai puţin „vorbăreţ”, preferând tăcerile sugestive, replicile laconice şi pline de vervă, mimica aducătoare de romantism şi tandreţe...

FECIOARĂ (23.08-22.09):  Naturaleţea rămâne una din dominantele conduitei dvs, fie că e vorba de obligaţii sociale, de preocupări familiale, utile şi plăcute. A rămâne sincer şi egal(ă) cu dvs înşivă, iată o provocare pe termen nelimitat...Pe de o parte riguroşi, când e vorba de planificare şi buget, pe de altă parte, generoşi/generoase, când e vorba de romantism & viaţă intimă.

BALANŢĂ (23.09-22.10): Diplomaţia domină acţiunile familiale, alături de amici, ori (unde e cazul) la locul de muncă. Cel mai mult contează la redistribuirea fondurilor pentru chestiunile prioritare ale perioadei imediat următoare. Cel mai puţin contează în intimitate... Pe plan social, este posibil să exitindeţi cercul relaţiilor (nu neapărat) influente, descoperind & păstrând cu abilitate subiectele, preocupările comune.

SCORPION (23.10-21.11): Acordaţi timpul, energia, interesul cerute de consolidarea propriilor convingeri. Reflecţiile pot aduce „dezmeticiri”, clarificări, motivări. Implicarea familială este una dependentă de atitudinea celor dragi, de priorităţile momentului. Doar în materie de „alocarea bugetelor” intervine mai distinct puterea de convingere, dominată de argumente pragmatice.

SĂGETĂTOR (22.11-21.12):  Dacă echilibraţi în timp util „balansoarul” nevoi-posibilităţi, atunci relaxării, hobby-urilor şi intimităţii le revin „teritorii” ample de acţiune. Nu e de neglijat nici apetenţa dvs pentru plimbări, vizite, cumpărături, reuniuni amicale, dar şi pentru preocupările estetico-spirituale. Ceea ce dă sens acestor demersuri este nevoia de „ a fi la unison” cu toţi cei dragi.

CAPRICORN (22.12-20.01):   Detaşarea de banalul cotidian poate fi făcută şi acordând credit deplin...creativităţii, aplicate deopotrivă în chestiunile utile şi plăcute. Dacă valorificarea ideilor nu comportă un timp prea îndelungat şi nu „zgâlţâie” bugetul, atunci are mari şanse să învioreze măcar principalele aspecte ale vieţii cuplului.

VĂRSĂTOR (21.01-18.02): Implicarea mai simbolică sau mai accentuată este direct influenţată de motivaţia avută. Aici, contează şi bilanţul săptămânal, cu concluziile de rigoare. Recunoaşterea meritelor, fie şi minimală, v-ar mobiliza, cu efecte pozitive în toate acţiunile întreprinse. Chiar şi acolo unde stimularea ţine de propriile ţeluri, este de dorit o reacţie încurajatoare din partea celor apropiaţi...

 PEŞTI (19.02-20.03):  Calităţile native, harul în sine, reprezintă fascinaţia zilei de astăzi, indiferent de „lumescul” sau „spiritualul” acţiunilor. Interesul pentru vocaţia „funciară”  a fiecăruia din cei dragi poate înlesni cunoaşterea de sine, „risipirea dilemelor”, relansarea vieţii cuplului în direcţiile ei principale. Altfel, sunteţi metodic şi generos în a împărtăşi din propria experienţă, molipsitor prin umorul şi tandreţea probate „la domiciliu”.

Citiţi horoscopul detaliat pentru ziua de duminică, 9 noiembrie, pe site-ul astro24.ro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite