Zaţul de cafea, o soluţie naturală împotriva celulitei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zaţul de cafea, recomandat pentru reducerea celulitei
Zaţul de cafea, recomandat pentru reducerea celulitei

Numeroase produse cosmetice recomandate pentru rolul lor în reducerea celulitei conţin cafeină care ajută la eliminarea grăsimilor de pe anumite părţi ale corpului, iar zaţul de cafea este considerat una dintre soluţiile naturale indicate pentru eliminarea celulelor moarte şi hidratarea pielii, potrivit passionsante.be şi elle.com.

Zaţul de cafea permite pregătirea acasă a unui gomaj anticelulitic pentru fese, coapse sau şolduri. 

Acest tip de tratament 100% natural şi eficient, potrivit specialiştilor. Reţeta pentru realizarea unei „creme” este foarte uşoară. Într-un bol se amestecă o lingură de zaţ de cafea cu o lingură de ulei de măsline. Cantităţile pot fi mai mari, darproporţia trebuie păstrată. 

Se aplică pe zonele considerate problematice şi se masează uşor.După câteva minute, locurile unde a fost aplicată „crema” trebuie bine spălată cu apă rece 

Prin aplicarea „cremei” se activează circulaţia sanguină, este hidratată pielea, eliminate celulele moarte şi e întărită epiderma.

Trebuie menţionat că zaţul cald aplicat pe piele poate cauza arsuri. Acesta trebuie să fie la temperatura camerei. 

Împachetarea cu zaţ de cafea nu este singura soluţie naturală împotriva celulitei. Femeile folosesc şi metode precum: împachetarea cu unt de cacao sau cu unt de shea, împachetarea cu cacao şi ulei de măsline, împachetări cu pudră de alge marine şi ulei de măsline, potrivit elle.com. 

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite