Remedii cu usturoi crud

0
0
Usturoiul
 acţionează ca un antibacterian şi antibiotic natural, fluidizează 
sângele, scade nivelul de colesterol rău. Consumat în stare crudă, ajută
 la tratarea infecţiilor.
Usturoiul acţionează ca un antibacterian şi antibiotic natural, fluidizează sângele, scade nivelul de colesterol rău. Consumat în stare crudă, ajută la tratarea infecţiilor.

Căpăţâna de usturoi este la îndemâna oricui şi e atât de folosită în bucătărie, încât ajunge să fie neglijată ca leac. Adeseori e respinsă din farmacia naturistă din cauza mirosului persistent.

Cu miere, combate varicele

Usturoiul ajută la eliminarea grăsimii de pe pereţii vaselor de sânge, prevenind rigidizarea arterelor. Zdrobit şi combinat cu miere, este eficient în varice, artrită şi cardiopatie ischemică. Asigură o circulaţie bună, deoarece creşte fluiditatea sângelui, previne atacurile de cord şi angina pectorală prin dilatarea vaselor sangvine. Pisează 250 g usturoi şi lasă la macerat o săptămână cu 250 g de miere. Din acest macerat, ia o lingură de 3 ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă. Ţine o cura 60 de zile.

Are acţiune antiparazitară

Mănâncă frecvent usturoi crud între mese! Este excelent pentru detoxificare, deparazitare şi imunizare. Pentru a elimina paraziţii şi viermii intestinali, ia 2 căţei de usturoi de 2 ori pe săptămână. Dacă nu îi suporţi gustul, ia extract de usturoi sub formă de capsule, 3 ori pe zi.

Descoperă cele mai bune remedii cu usturoi crud pe clickpentrufemei.ro

Usturoiul, leacul inimii

Greşeli pe care le faci când foloseşti usturoiul ca antibiotic natural

Mai multe - Viață sănătoasă

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite