Leguma minune pentru femeile de peste 40 de ani. Rețeta recomandată de Carmen Brumă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Promotoare a unui stil de viață sănătos, Carmen Brumă (46 de ani) le-a împărtășit femeilor trecute de 40 de ani secretele unei alimentații sănătoase. Conform experienței sale, există o legumă care n-ar trebui să lipsească din dieta celor care  au ajuns la menopauză sau se pregătesc de această nouă etapă.

Carmen Brumă. FOTO Facebook Carmen Brumă
Carmen Brumă. FOTO Facebook Carmen Brumă

Cu o siluetă admirabilă, Carmen Brumă își păstrează forma fizică prin exerciții regulate și o dietă echilibrată, potrivit Click!. Recent, a împărtășit fanilor săi un exemplu de meniu sănătos: o salată delicioasă cu ficăței de pui la cuptor, cu o varietate de 7-8 legume, printre care și fenicul.

Vedeta a amintit că femeile care au trecut de vârsta de 40 de ani ar trebui să integreze în dieta lor o cantitate semnificativă de fibre pentru combaterea balonării, o problemă comună și neplăcută.

Carmen Brumă a explicat și de ce recomandă feniculul este o legumă aromată, cu proprietăți excepționale care ajută mai ales digestia

„Are conținut foarte bun de magneziu, potasiu și vitamina K, o vitamină foarte importantă pentru sănătatea oaselor, subiect sensibil în cazul femeilor, când se apropie menopauza”, a mai punctat partenera de viață a lui Mircea Badea.

Salată ușoară cu fenicul

Ingrediente: 1 bulb de fenicul proaspăt, tăiat subțire, 1 măr verde, tăiat cubulețe, 1 ceapă roșie mică, tăiată subțire, 1 cană de frunze de rucola, 1/2 cană de nucșoară, prăjită, sucul de la o lămâie, 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, sare și piper, după gust.

Tăiați feniculul în felii subțiri, cubulețe mărul și tăiați ceapa roșie în felii subțiri. Prăjiți nucșoara într-o tigaie la foc mic până devine ușor auriu. Într-un bol mare, amestecați feniculul tăiat, mărul cubulețe, ceapa roșie și frunzele de rucola. 

Continuarea, în Click!

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite