Dieta cu care slăbește Andreea Marin, inventată de un om de știință

0
Publicat:

Toată lumea o apreciază pe Andreea Marin, îndrăgita prezentatoar care ne-a ținut cu sufletul la gură ani și ani la rând, în cadrul emisiunii pe care o prezenta. A fost una dintre cele mai vizionate emisiuni TV, iar Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare.

Andreea Marin
Andreea Marin

Anii însă au trecut și peste vedetă, așa cum e firesc, iar kilogramele în plus au început să se vadă. Nu e prima oară când vedeta scapă de ele, apelând la o dietă magică.

Recent, vedeta a vorbit despre modul în care reușește să se mențină în formă și cum a scăpat de surplusul de kilograme.

Vedeta TV este adepta unui stil de viață sănătos și se documentează foarte bine atunci când vine vorba de diete. La începutul acestui an, Andreea Marin a început o dietă scandinavă, renumită, inventată de un medic din Danemarca, expert în domeniul obezității.

De pildă, eu de sărbători nu țin diete, îmi ofer plăcerile culinare ce țin de tradiție, mă bucur de ele, dar după ce trec acele zile, echilibrez printr-o dietă sănătoasă, pe care o verific, dacă e nouă, cu medicul nutriționist, nu fac experimente auzite prin vecini, îți poți pune sănătatea în pericol astfel”, a spus ea.

În prezent, din ianuarie, am început o dietă scandinavă numită NUPO – prescurtarea de la Nutritional Power, pentru că e o dietă foarte bogată în nutrienți, minerale, vitamine, fibre, proteine, deși este săracă în calorii, dar cu o mare varietate de feluri de mâncare gustoase ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute, și astfel e ușor de urmat”, a mai arătat vedeta.

Citește tot articolul pe Click!.ro și află ce a mai spus Andreea Marin despre dieta pe care o ține pentru a se menține în formă.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite