De ce bicarbonatul de sodiu şi lămâia sunt o combinaţie miraculoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă mănânci citrice, în special lămâi, poţi preveni declanşarea anumitor tipuri de cancer.
Dacă mănânci citrice, în special lămâi, poţi preveni declanşarea anumitor tipuri de cancer.

Studiile recente în domeniu au scos la iveală că amestecul de suc de lămâie şi bicarbonat de sodiu are un efect potenţial anticancer. Cercetările experimentale au scos la iveală că această combinaţie-minune împiedică celulele canceroase să se răspândească.

Oamenii de ştiinţă, spun cei de la curejoy.com, au solicitat pacienţilor diagnosticaţi cu cancer să ia dimineaţa, pe stomacul gol, câte două linguriţe de zeamă de lămâie cu o jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu.  De ce această combinaţie?

Pentru că lămâia a dovedit efecte anticancerigene, antidepresive şi de combatere a formării chisturilor, a tumorilor şi paraziţilor interni. Asta, în timp ce bicarbonatul de sodiu contribuie la reglarea pH–ului din corp şi împiedică, astfel, înmulţirea şi răspândirea celulelor canceroase.

Studiile recente în domeniu au arătat că bicarbonatul şi lămâia pot înhiba formarea tumorilor. Una dintre cele mai importante companii de producere a medicamentelor a făcut teste încă din anul 1970 şi au descoperit că sucul de lămâie distruge celulele carcinogenice asociate cu nu mai puţin de 12 tipuri de cancer.

Află totul despre această combinaţie miraculoasă pe clickpentrufemei.ro. 

Băutura care scade în mod natural tensiunea arterială
Această băutură elimină grăsimea abdominală

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite