Cum te fereşti de energia negativă a celorlalţi

0
0
Felul în care ne raportăm la anumite situaţii şi starea de spirit în care ne aflăm depind numai de noi.
Felul în care ne raportăm la anumite situaţii şi starea de spirit în care ne aflăm depind numai de noi.

Întâlnim adesea oameni care emit energie negativă. Sentimentele lor sunt atât de puternice şi de apăsătoare, încât reuşesc să ni le transmită şi nouă. Din fericire, putem învăţa să le evităm.

Adesea este dificil să depistăm la timp persoanele a căror energie ne dăunează, pentru că acestea au o abilitate extraordinară de a se face plăcute şi se integrează uşor în orice grup, pentru că ştiu să spună ceea ce ţi-ai dori să auzi. În ciuda capacităţii lor de disimulare, sunt totuşi câteva caracteristici esenţiale, care scapă controlului pe care încearcă să îl deţină asupra sentimentelor proprii şi, mai ales, ale celorlalţi. Iată câteva dintre cele mai importante caracteristici:

-  Au o atitudine constant negativă, nu acceptă nicio altă părere. Consideră că experienţa lor de viaţă este atotcuprinzătoare.

- Încearcă să se impună şi consideră că viaţa lor este un etalon. Şi că, dacă lor li s-a întâmplat ceva rău, negreşit ţi se va întâmpla şi ţie întocmai.

- Le place şi vor să aibă întotdeauna dreptate. De aceea, de cele mai multe ori, vor abate discuţia în sensul în care doresc. Şi vor insista asupra greşelilor comise de ceilalţi, amplificându-le.

- Sunt vampiri energetici, reuşesc să absoarbă energiile din jurul lor. După ce ai interacţionat cu astfel de persoană, te simţi sleit de puteri, fără vlagă.

- Nu le place optimismul şi îi critică pe cei care acceptă cu seninătate ceea ce li se întâmplă.

Aşa le contracarezi!

1. Prin asumarea responsabilităţii

Tot ceea ce facem, felul în care ne raportăm la anumite situaţii şi starea de spirit în care ne aflăm depind numai de noi. Sigur că suntem supuşi unor încercări şi că trecem prin momente mai puţin plăcute şi nu întotdeauna interacţionăm cu oameni care ne vor binele, dar noi suntem singurii responsabili de felul în care percepem lucrurile. De aceea, primul pas ar fi să conştientizăm că stă în puterea noastră să nu ne lăsăm copleşiţi de energia negativă din jur.

Află pe Clicksanatate.ro ce poţi face pentru a scăpa de energia negativă!

Importanţa testelor genetice ale embrionilor

Cum să te faci remarcată de sărbători
 

Viață sănătoasă


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri