Cum să te îngraşi, fără să te îmbolnăveşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt persoane care îşi doresc din tot sufletul să mai pună 4-5 kilograme. Nu se simt bine absolut deloc atât de slabe! Dacă şi tu te numeri printre acestea, află ce ar trebui să mănânci ca să te îngraşi, dar totuşi să ai grijă de sănătatea ta.

Dacă vrei să iei în greutate şi soluţia ta pentru această problemă o reprezintă chipsurile, pizza şi shaorma, află că faci o mare greşeală. Nici sucurile carbogazoase, nici dulciurile nu sunt soluţiile, chiar dacă sunt pline de calorii.

Nu ştiu dacă vei ajunge la rezultatul dorit, dar îţi pot spune cu siguranţă, că mâncând astfel îţi vei îmbolnăvii inima, imunitatea organismului va scădea şi vei începe să te simţi foarte rău. Aşa că, evită aceste elimente atât de nocive şi pline de E-uri!

Ce opţiuni ai

Aşadar, iată ce ar trebui să includă dieta ta atunci când vrei „să câştigi“ câteva kilograme în plus:

MIC DEJUN. Pentru această masă alege să consumi ouă (acestea sunt bogate în proteine de foarte bună calitate. În plus, albuşul ajută la creşterea masei musculare), banane, fulgi de ovăz, brânză de capră, tartine cu somon. Tot dimineaţa mai poţi opta şi pentru unt de arahide, miere, dar şi un iaurt bogat în grăsimi.

PRÂNZ. Pentru masa de prânz, alege să mănânci ciorbe (de orice fel), iar la felul doi fasole, linte, mazăre, alături de carne de pui, vită sau de o poţie de peşte gras: somon, ton, hering. Mâncărurile nu trebuie făcute cu prăjeală, pentru că atunci n-ar mai fi sănătoase. Dacă îţi place pâinea, alege-o pe cea cu maia. E foarte sănătoasă.

Află pe clicksanatate.ro detalii privind această dietă!

Dieta disociată SPECIALĂ cu care slăbeşti 20 de kg

Caravana SMURD te învaţă cum să reacţionezi în situaţii de urgenţă

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite