Bombe calorice pe care le consumăm frecvent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nutriţioniştii ne recomandă să consumăm câte două gustări pe zi între mese. Întrucât aceste mici răsfăţuri îţi afectează de cele mai multe ori silueta, este important să ştii care sunt bombele calorice pe care le consumăm frecvent.

Pentru ca aceste gustări aparent sănătoase să nu aibă urmări neplăcute asupra sănătăţii şi a siluetei, trebuie consumate cu măsură.

Ciocolata neagră cu 70% cacao

Toată lumea crede că ciocolata albă este cea mai bogată în calorii. Specialiştii spun însă că ciocolata neagră cu 70% cacao sau mai mult are o greutate calorică mare, din cauza untului de cacao care se găseşte în compoziţia ei. Totodată, ciocolata cu lapte şi ciocolata albă nu sunt cu mult în urmă celei negre cu 70% cacao. 100 de grame de ciocolată neagră conţin 560 de calorii.

Palmieri cu zahăr

Aceste prăjiturele în formă de palmier au o aromă delicată, caramelizată şi-ţi satisfac nevoia de dulce. Însă, sunt adevărate bombe calorice: 100 de grame au 520 calorii. Cu alte cuvinte, sunt uşor de preparat, dar greu de digerat.

Fructe uscate

Caisele şi prunele uscate sunt consumate cu iaurt sau folosite în fel şi fel de deserturi. Singurul dezavantaj al acestor fructe uscate este conţinutul lor ridicat de zahăr, ceea ce duce la 500 de calorii la 100 de grame.

Află pe clickpentrufemei.ro ce alte bombe calorice consumăm frecvent.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite