Articol publicitar

Antrenorul personal - unde-s doi puterea crește

0
0

Imboldul de a merge la sală vine de multe ori când te aștepți mai puțin. Se poate întâmpla după o discuție cu un prieten, un film văzut sau o ieșire în parc, în care ai avut parte de multă mișcare în jurul tău. Sau, cine știe, te-ai gândit deodată că vrei să scazi în greutate sau să faci mai multă masă musculară. Oricare ar fi obiectivul tău de fitness, nimic nu dă rezultate mai bune decât antrenamentul cu profesioniști, iar când ai posibilitatea să ai pe unul drept antrenor personal, situația se schimbă radical. Antrenamentele devin personalizate, iar corpul tău va răspunde pe măsură.

image

Există atât de multe motive pentru care un antrenor personal este esențial pentru a-ți atinge obiectivele de fitness, dar astăzi ne vom opri asupra câtorva, care ne-au atras atenția în mod deosebit.

Antrenorul personal și puterea de a educa

Unul dintre motivele principale pentru care ar trebui să apelezi la un antrenor personal este acela că te poate educa asupra tuturor aspectelor legate de sănătate, fitness și exerciții fizice. Informația înseamnă putere chiar și atunci când vine vorba de obiectivele tale de fitness, a înțelegere ceea ce este necesar pentru a le atinge este incredibil de folositor.

Antrenorul tău personal te va putea ajuta să devii mai educat cu privire la alimentație și ce rol joacă în călătoria ta în lumea fitness-ului, ce exerciții ajută cel mai mult anumiți mușchi, execuția corectă a acestora și multe altele. Dacă poți apela la un antrenor profesionist în loc de Google, vei avea parte de răspunsuri detaliate, educate și personalizate care te vor ajuta să reușești să-ți atingi obiectivele.

Este extrem de folositor să ai alături un antrenor personal care să-ți arate de la bun început postura și tehnica corectă. Un antrenor personal se va asigura că clienții săi efectuează exercițiile corect și eficient, pentru a maximiza rezultatele. Acest lucru este esențial și pentru reducerea riscului de rănire în cazul exercițiilor cu greutăți, iar starea ta de sănătate va avea de câștigat.

În timp ce unii oameni ar putea necesita doar modificări minore la execuția anumitor exerciții pe care nu și-au dat seama că le-au făcut incorect, alții ar putea avea nevoie să înceapă de la zero, cu învățarea elementelor de bază. Oricum ar sta lucrurile, antrenorul tău personal va fi cu siguranță capabil să identifice ceea ce ai nevoie și va deschide calea.

Cerințe personale, antrenori personali

Toată lumea este diferită și asta înseamnă că abilitățile și cerințele fiecăruia sunt diverse atunci când vine vorba de exerciții fizice. Iar aceasta se aplică la orice, de la încercarea de a-ți reveni după o accidentare veche, până la anumite fobii care pot afecta modul în care te antrenezi.

De exemplu, dacă ai o accidentare veche la genunchi care a necesitat o intervenție chirurgicală, dar de atunci nu ai făcut nimic pentru a reconstrui mușchii sau pentru a-ți îmbunătăți mobilitatea, vei avea nevoie de exerciții și obiective diferite față de un atlet, spre exemplu, care se antrenează pentru a alerga un maraton. Aici experiența unui antrenor personal poate face o diferență uriașă în programul tău de antrenament.

Obiective realiste pe termen lung

Mulți oameni care încep să se antreneze, se așteaptă să-și atingă țelul imediat, fie că este vorba de scădere în greutate sau forță mai mare în general. Dar aceste lucruri necesită timp. Dacă obiectivele tale nu sunt realiste, este ușor să te descurajezi când acest lucru nu se întâmplă instant.

Un antrenor personal nu numai că te va ajuta să stabilești obiective realiste pe care le vei putea atinge (dacă depui efort, desigur), dar te va putea și menține pe drumul cel bun în atingerea lor. De exemplu, dacă scopul tău este să obții un „bikini body” pentru vară, nu e de ajuns să faci 100 de abdomene pe zi timp de o lună pentru a-ți lucra abdomenul.

Este vorba și despre modificarea dietei pentru a mânca alimentele corecte, amestecarea exercițiilor cardio și a celor cu greutăți pentru a lucra mușchii potriviți și stabilirea unui interval de timp în care acest lucru poate fi realizat.

Antrenorul personal și planurile imediate

Antrenorul personali este ideal pentru cei care se antrenează pentru un anumit eveniment sau trebuie să atingă un anumit nivel de fitness înainte de a putea face ceva ce își doresc cu adevărat.

De exemplu, dacă ai pe listă un salt cu parașuta, dar ai peste greutatea admisă, atunci alegerea unui antrenor personal care să te ajute să pierzi în greutate este un început excelent pentru atingerea acestui obiectiv. Sau dacă scopul tău este să poți alerga un maraton în șase luni, un antrenor personal care să te pună pe drumul cel bun ar putea fi tot ce ai nevoie.

Cum alegi antrenorul personal potrivit

Am ajuns și la partea cea mai importantă, alegerea antrenorului personal. E bine să știi că poți alege dintr-o multitudine de nume, iar când acest lucru e la un click distanță parcă e și mai simplu, nu-i așa? Pe site sau aplicația mobilă poți alege din cei mai buni profesioniști în ale fitness-ului, foști sau actuali sportivi de performanță, în funcție de targetul tău. Cu siguranță, rezultatele nu vor întârzia să apară! Nu uita, unde-s doi, puterea crește, așa că baftă în a-ți găsi antrenorul ideal!

Viață sănătoasă


Ultimele știri
Cele mai citite