Ai porii dilataţi? Iată 7 metode eficiente să-i micşorezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenul gras este mai predispus să sufere din cauza porilor dilataţi. De vină pentru apariţia „găurelelor“ încărcate de pe faţă se face excesul de sebum, care dilată mult porii pielii, într-atât încât pielea ajunge să semene cu o coajă de portocală. Vestea bună este că sunt mici trucuri care pot rezolva această problemă inestetică.

Albuşul redă supleţea tenului

Folosit pentru a restrânge porii dilataţi, albuşul de ou are şi efect de tonifiere a pielii, redându-i supleţea. Fă o mască din albuşuri pentru a reduce şi excesul de sebum. Ai nevoie de un albuş, două linguri cu fulgi de ovăz şi două linguri cu suc de lămâie.

Fă o pastă din ingrediente, aplic-o pe faţă şi lasă să stea cel puţin o jumătate de oră. Clăteşte faţa cu apă rece şi din abundenţă. E bine să foloseşti această mască de două ori pe săptămă dacă vrei să ai o piele frumoasă, cu aspect întinerit.

Suc de castravete micşorează porii

Amestecă sucul de la un castravete de mărime medie cu o lingură de mălai. Aplică pasta uniform pe suprafaţa tenului şi las-o să acţioneze un sfert de oră.

Îndepărteaz-o cu jet de apă rece. Această mască nu doar că micşorează porii dilataţi, dar îmbunătăţeşte vizibil textura pielii.

Află pe clickpentrufemei.ro cum să micşorezi porii dilataţi într-un mod natural şi eficient.

Viață sănătoasăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite