Zonele erogene - geografia trupurilor

0
0
Vaginul poate fi considerat o adevărată constelaţie de puncte erogene.
Vaginul poate fi considerat o adevărată constelaţie de puncte erogene.

Ca să ajungi la orgasm, ca femeie ori ca bărbat, ai nevoie de puţină stimulare în zonele plăcerii. Pentru asta, însă, trebuie să cunoşti noţiunile de bază în ceea ce priveşte zonele erogene. Totul, în scop nobil, pentru a oferi şi a primi dragoste.

Plăcerea maximă poate fi atinsă dacă abordezi cât mai multe puncte sensibile ale corpului. În capitolul sex nu scrie doar de vagin şi de penis. Iată care sunt hărţile geografice ale plăcerii feminine şi masculine.

Punctele erogene la femei

Sânii reprezintă zone erogene sensibile ale femeii, în aşa măsură încât unele femei pot avea orgasm chiar şi fără penetrare. Sunt conectaţi, prin sistemul nervos, de creier şi de zonele intime. Atinge sânii blând, cu buricul degetelor, cu limba, pentru că în anumite momente (care ţin de modificările hormonale), se poate simţi o tensiune la nivelul acestora.

Lobii urechilor, ceafa, spatele, coapsele, buricul, acestea te ajută să te destinzi şi să intri în starea de euforie care duce la orgasm.

Vaginul este umezit de mucoasa vaginală care conţine mulţi receptori ai plăcerii. De fapt, vaginul poate fi considerat o adevărată constelaţie de puncte erogene.

Află care sunt zonele erogene ale femeilor şi ale bărbaţilor pe clickpentrufemei.ro.

Evită să introduci aceste lucruri în vagin!
Descoperă tot ce observă partenerul tău în timpul sexului!

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite