Poziţii sexuale ce îţi sabotează orgasmul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partenerul îşi poate ajuta iubita/soţia să aibă orgasm, dar în cele din urmă, femeia este responsabilă dacă atinge punctul culminant sau nu. Problema este că, unele poziţii sexuale fac ca orgasmul să nu poată fie atins.

Mulţi bărbaţi preferă poziţiile sexuale în care pot controla unghiul de penetrare şi de multe ori acestea nu presuspun stimularea clitorisului pentru ca femeile să atingă punctul culminant. Şi, din moment ce mai mult de 80% din femei se bazează pe stimularea clitorisului în timpul actului sexual, nu e de mirare că nu pot atinge punctul culminant.

Poziţia misionarului

Este o poziţie sexuală care permite contactul vizual. Dar, clitorisul este neglijat, multe femei neputând avea orgasm.

Soluţia: Încolăceşte picioarele în jurul partanerului. În timpul mişcărilor înainte-înapoi, indiferent de cine e deasupra, mişcaţi-vă în aceleaşi direcţii.

Ea deasupra şi cu spatele la partener

La fel ca şi în cazul poziţiei misionarului, clitorisul este neglijat, motiv pentru care multe femei nu se pot bucura de marele „O“, aşa cum mai este numit orgasmul.

Soluţia: Roagă-ţi partenerul să-şi folosească mâinile sau un vibrator pentru a-ţi stimula clitorisul, în special atunci când te mişti de sus în jos. În felul acesta, amândoi veţi avea de câştigat.

Află ce poziţii sexuale îţi sabotează orgasmul pe clickpentrufemei.ro.

Zodii care se gândesc doar la sex
Află ce apetit sexual are, în funcţie de zodie!

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite