Tipurile de bărbaţi de care femeile fug

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtarea are rolul ei într-o relaţie. Totul începe cu un flirt, o întâlnire, nu-i aşa? Dar dacă întâlnirea nu decurge bine, şansele înfiripării unei idile sunt foarte mici.

Iată 12 tipuri de bărbaţi cu care femeile vor refuza să se mai întâlnească după ce s-au convins că fac parte din această categorie.  

  

1. Tipul care flirtează 

  

Dacă în timp ce eşti la o întâlnire cu o potenţială iubită, îi faci ochi dulci altei femei, fii sigur că nu va mai exista o a doua oară. Nu te mira dacă te vei trezi cu un pahar cu ceva rece turnat între picioare. 

  

2. Tipul cu dulcegării 

  

Poate că ar trebui să se înfiinţeze o şcoală de învăţat replici de a€œagatat”. Dacă eşti prea siropos în exprimări nu vei obţine mai mult de o întâlnire. 

    

3. Tipul SPM 

  

Nu, nu e vorba de sindromul premenstrual, ci de schimbările permanente mentale. Dacă eşti genul care acum râzi, acum plângi, acum eşti crizat, acum eşti vesel, mai bine cere o întâlnire cu psihologul. După ce te tratezi, ai putea încerca şi să inviţi o femeie în oraş. 

  

4. Tipul „€œhater” 

  

Femeile ocolesc bărbaţii care urăsc tot ce e în jurul lor. Dacă ai tot timpul de comentat despre alţii, ar fi mai bine să încerci să te schimbi. E spre binele tău şi îţi foloseşti energia în alte scopuri. 

  

5. Tipul „De ce nu mă vrei?” 

  

Băieţii sensibili au farmecul lor, totuşi, acceptă cu bărbăţie un refuz. Nu vei reuşi să o faci să se răzgândească dacă plângi. Lacrimile care transmit a€œDar sunt drăguţ, de ce nu mă vrei?” ţi-au tăiat toate şansele de reuşită. 

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite