Seducţie în 5 paşi: cucereşte un bărbat în funcţie de zodia lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă ştii ce zodie este bărbatul care îţi place foarte mult şi nu ai idee cum să-l abordezi, astrologii au câteva sfaturi care ar putea să se dovedească folositoare

Bărbatul Berbec

1. Lasă-l să conducă: Pentru a-l cuceri trebuie să fii independentă, însă nu prea autoritară, pentru că ego-ul lui este mare.
2. Fii directă: Nu o lua pe ocolite. Spune clar ce intenţii ai şi nu-l pune să ghicească, să presupună, să deducă.
3. Mergi direct la inimă: Bărbatului Berbec nu-i este frică să-şi exprime sentimentele şi apreciază sinceritatea. Fă şi tu la fel.
4. Nu incerca să-l „legi“: Nu îţi arăta gelozia sau posesivitatea. Imediat ce simte o limitare a libertăţilor dă bir cu fugiţii.
5. Caută aventura: Ai grijă să păstrezi tot timpul o atmosferă incitantă. Imediat ce este plictisit de rutină, bărbatul Berbec dă înapoi.

Bărbatul Taur

1. Încet, dar sigur: Nu te grăbi cu un Taur. El are nevoie să cântărească plusurile şi minusurile, să se acomodeze cu situaţia. Va merge mai departe doar când va fi sigur pe el.
2. Ai grijă de tine: Deşi este pragmatic, bărbatul Taur se dă în vânt după femeile frumoase. Asigură-te că eşti tot timpul aranjată, îmbrăcată cu haine care îţi vin ca turnate şi că ai accesorii stilate.
3. Nu te lăsa foarte greu de cucerit : Bărbatului Taur nu-i plac jocurile de-a şoarecele şi pisica. Nu va înţelege mesajul şi va trece mai departe spre cineva mai uşor de cucerit.
4. Fii sinceră: Bărbatul Taur vrea lângă el o persoană de încredere pe care ştie că se va putea baza oricând. Fii sinceră întotdeauna, pentru că e greu să-i recâştigi încrederea.
5. Calităţi importante: Fiind un bărbat pragmatic, ai grijă să-i arăţi ce caliăţi importante ai: eşti inteligentă, câştigi bine, găteşti bine.

Bărbatul Gemeni

1. Evită rutina: Nu e foarte uşor să-i atragi atenţia. Însă e foarte dificil să-i păstrezi interesul. Ai grijă ca atmosfera să fie tot timpul diferită, pentru că se plictiseşte foarte repede.
2. Flirtează: Îi place flirtul la nebunie, aşa că profită. Nu exagera, însă, ca să nu-i dai impresia că eşti prea disperată.
3. Nu-i pune limite: Bărbatului din Gemeni nu-i place să i se pună bariere. Când se simte încorsetat într-o relaţie, caută portiţe de scăpare.
4. Vorbeşte: Bărbatul din zodia Gemeni adoră să vorbească şi să-şi facă prieteni. Prezintă-i cât mai multe cunoştinţe de-ale tale. Îi place să-şi lărgească cercul de persoane din jurul lui cu care poate bârfi din când în când.
5. Fă-l să râdă: Simţul umorului este o calitate foarte importantă pe care bărbatul din Gemeni o caută la partenera de viaţă. Pune-te la punct cu ultimele bancuri şi fă-l să râdă. Des!

 Citeşte continuarea pe problemesex.ro

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite