Care sunt fanteziile sexuale ale fiecărei zodii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanteziile sexuale fac parte din viaţa tuturor. Unele sunt puse în practică, altele rămân în imaginaţie, în funcţie de personalitatea fiecăruia. Însă fiecare zodie are anumite preferinţe în materie de sex, consideră astrologii.

Dacă vrei să-i faceţi o surpriză partenerului de viaţă  şi să-i propuneţi o fantezie sexuală fără a risca să-l speriaţi, ar fi bine să urmaţi sfaturile astrologilor. Iar dacă iubitul sau iubita vă refuză, puteţi oricând să daţi vina pe specialişti.

Berbec
Sunt foarte energici şi adoră persoanele atletice. Dacă te poţi lăuda cu un abdomen cu pătrăţele, nu ezita să-l arăţi de fiecare dată. Încântă-l cu poziţii acrobatice.

Taur
Sunt romantici şi senzuali, iubesc atingerile. Le place suspansul, aşa că un moment de striptease sau un dans senzual îl va face să ardă de dorinţă.

Gemeni
Sunt artiştii zodiacului, aşa că orice are legătură cu muzica, poezia sau dansul îi va excita la culme. Ritualurile senzuale, serenadele, atmosfera senzuala le va face instantaneu poftă de sex.

Rac
Visează la o iubire ca-n filme, romantică şi pasională. De aceea, persoanele din această zodie are parte de multe dezamăgiri în dragoste. Cel mai bine este să-l tratezi cu afecţiune, să-i dovedeşti că-l iubeşti, să-i faci cadouri. Uite aşa, lacrimile de supărare se vor transforma în lacrimi de bucurie.

Leu
Ai în faţă un cuceritor. Îi plac provocările şi dacă-l tratezi ca pe Regele junglei, te va trata ca pe egala sa. Atenţie, pregăteşte-te pentru mai multe partide se sex, pentru că o singură dată nu e niciodată suficient pentru nativii acestei zodii.

Fecioara
Îi plac jocurile sexuale care presupun interpretarea de roluri şi visează în secret la ele. Îşi închipuie cum e să faci sex într-o lojă la teatru, în timpul actului trei, sau în lift. Mai are un secret: să aibă amenajat un cuibuşor de nebunii într-o locuinţă luxoasă.  

Balanţa
Îi plac poveştile de dragoste care duc cu gândul la eleganţa vremurilor de demult. Flirtul este arma cu care îl poţi cuceri. Atmosfera prilenică pentru a-l invita la sex trebuie să fie caracterizată de romantism şi rafinament. Nu ve refuza dacă îi propui să filmaţi partida de sex pentru a retrăi cândva momentul.
 

Citeşte continuarea pe problemesex.ro

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite