Poziţii sexuale care te ajută să ai un corp de invidiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anumite ipostaze îţi garantează o partidă de zile mari.
Anumite ipostaze îţi garantează o partidă de zile mari.

Dacă nu ai timp de exerciţii, dar ţi-ai dori să ai un corp de invidiat, încearcă una dintre aceste poziţii, data viitoare când faci sex cu iubitul tău. Bonus, aceste ipostaze îţi garantează o partidă de zile mari, aşa că sigur veţi vrea să le încercaţi iar şi iar.

Doggy Style cu fundul ridicat

Doggy style este o poziţie uzuală pentru cele care preferă să fie penetrate pe la spate. Aşadar, plecând de la această postură, cu palmele şi genunchii sprijiţi pe podea, ridică uşor fundul, până ce formezi un V întors, din picioare şi partea superioară a corpului, deci vei sta cu capul în jos. Depărtează puţin picioarele şi lasă-l să penetreze adânc. Poţi îndoi puţin picioarele, dacă este nevoie.

Puntea

Această poziţie este destul de uşor de pus în practică pentru amândoi, dar abdomenul tău este intens lucrat. Te întinzi pe spate, cu picioarele îndoite, iar el îngenunchează în faţa ta. Pentru ca vaginul să ajungă la nivelul penisului său, ridici mijlocul şi depărtezi picioarele. Unghiul format va permite penisului să stimuleze partea de sus, super-sensibilă, a vaginului. Bonus, strânge şi desfă picioarele pentru un plus de plăcere.

Descoperă şi alte poziţii sexuake pentru un corp de invidiat pe clickpentrufemei.ro.

Cum se comportă în pat, în funcţie de zodie!
8 lucruri care transformă o partidă de sex banală în una extraordinară

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite