Poziţia sexuală care le garantează femeilor plăcere maximă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO pregnancytips.com/CAT este o variantă puţin diferită a clasicei poziţii a misionarului
FOTO pregnancytips.com/CAT este o variantă puţin diferită a clasicei poziţii a misionarului

Misionarul este probabil poziţia sexuală cel mai frecvent folosită de cupluri. Totuşi, trebuie cunoscute câteva secrete, pentru ca partida de sex să fie memorabilă pentru ambii parteneri.

În primul rând, bărbatul ar trebui să renunţe la varianta clasică, promovată de obicei şi filmele pentru adulţi. Mult mai confortabilă este poziţia numită CAT (coital alignment technique – tehnica de aliniere coitală, n.r.), care este de fapt o variantă uşor modificată a poziţiei misionarului.

În această poziţie, recomandată de experţii Men's Health, femeia stă întinsă pe spate, iar bărbatul este deasupra. Spre deosebire de poziţia misionarului, în acest caz bărbatul trebuie să se poziţioneaze puţin mai sus, astfel încât umerii lui să fie peste umerii partenerei.

Intervin şi alte mici diferenţe. În loc de mişcări rapide, bărbatul ar trebui să încerce să se mişte mai lent, astfel încât să poată stimula mai bine clitorisul partenerei.

Un alt secret este îndoirea genunchilor. Ideal este ca femeia să stea cu un picior îndoit, cu talpa sprijinită pe pat, într-o parte sau alta a partenerului. În acest fel, femeile vor avea mai multă libertate, îşi vor putea mişca mai uşor şoldurile şi vor ajunge mai repede la orgasm.

CAT este singura poziţie sexuală garantată prin studii ştiinţifice că le ajută pe femei să aibă orgasm, prin urmare orice bărbat ar trebui să o cunoască şi să o folosească.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite