Persoane care se plictisesc în relația pe care o au, dar nu vor să recunoască: comportamentele subtile pe care le afișează

0
Publicat:

Persoanele care se plictisesc în relația lor, dar nu vor să recunoască acest lucru, afișează de obicei mai multe comportamente subtile, scrie Hack Spirit.

Probleme în relația de cuplu Arhivă
Probleme în relația de cuplu Arhivă

Recunoașterea comportamentelor ar putea fi primul pas pentru a reaprinde scânteia în relația ta.

Au început să se deconecteze

Atunci când ești pe deplin implicat într-o relație, fiecare mic detaliu despre partenerul tău pare fascinant. Vrei să îi cunoști gândurile, experiențele de zi cu zi și chiar și meditațiile lor aleatorii. Dar, atunci când plictiseala se infiltrează, oamenii încep adesea să se deconecteze.

În calitate de expert în relații, văd că acest lucru se întâmplă destul de des. Conversațiile care odată păreau atât de intrigante și pline de viață devin brusc zgomot de fond.

Evită timpul de calitate

În primele etape ale unei relații, se pare că nu ne putem sătura de compania partenerului nostru. Fiecare moment furat pare prețios, iar gândul de a petrece timp de calitate împreună este antrenant. Dar atunci când începe să se strecoare plictiseala, acest entuziasm se diminuează adesea.

O seară în oraș cu prietenii devine mai atrăgătoare decât o seară liniștită acasă sau se apucă brusc de hobby-uri care nu vă includ.

Stilul lor de comunicare se schimbă

Comunicarea este colacul de salvare al oricărei relații. Este modul în care ne exprimăm sentimentele, vorbim despre ziua noastră și discutăm despre visele și temerile noastre.

Dar atunci când cineva se plictisește într-o relație, stilul său de comunicare se schimbă adesea.

S-ar putea să observați că conversațiile profunde și semnificative au fost înlocuite de discuții scurte, la nivel de suprafață. Sau poate că au încetat cu totul să-și mai împărtășească gândurile și sentimentele cu tine.

 Devin excesiv de agreabili

S-ar putea să credeți că un partener care este de acord cu tot ceea ce spuneți este un lucru bun. La urma urmei, cine nu apreciază armonia în relația sa? Dar prea mult acord poate fi, de fapt, un semn de plictiseală.

Atunci când cineva este pe deplin implicat într-o relație, nu se teme să-și exprime opiniile, chiar dacă acestea diferă de cele ale partenerului său. Acest schimb de idei și perspective este cel care menține relația interesantă și dinamică.

Au încetat să mai aibă inițiativă

Îți amintești primele zile când telefonul tău se aprindea cu mesaje și apeluri de la ei? Sau când plănuiau întâlniri surpriză doar ca să te vadă zâmbind?

Atunci când oamenii sunt cu adevărat interesați de o relație fac un efort. Dar, pe măsură ce cineva se plictisește, s-ar putea să observați un declin al acestor eforturi. Dintr-o dată, întotdeauna tu ești cel care ajunge primul sau face planuri.

Au încetat să se mai lupte

Acest lucru ar putea părea confuz. La urma urmei, nu este un lucru bun să se certe mai puțin? Ei bine, nu întotdeauna. Atunci când suntem într-o relație, ne pasă de obiectivele noastre comune, de deciziile și de bunăstarea partenerului nostru. Și, uneori, această pasiune duce la dezacorduri.

Dar atunci când cineva și-a pierdut interesul, adesea încetează să se mai implice în aceste certuri. Nu pentru că nu mai există nimic de ceartă, ci pentru că au încetat să le pese suficient de mult pentru a se certa.

Par distanți chiar și atunci când sunt cu tine

Unul dintre cei mai sfâșietori indicatori că partenerul tău se îndepărtează este absența lor emoțională, chiar și atunci când sunt chiar lângă tine. Ați putea sta la o masă, dar ai impresia că gândurile lor sunt la kilometri distanță. S-ar putea să vă țină de mână, dar căldura din atingerea lor lipsește. 

Au încetat să-și mai facă planuri de viitor

Când suntem entuziasmați de o relație, adesea privim cu nerăbdare spre viitor. Ne facem planuri, mari sau mici, fie că e vorba de weekendul următor sau de anul viitor. Dar atunci când se instalează plictiseala, entuziasmul pentru planurile de viitor dispare adesea.

S-ar putea să observați că partenerul nu mai vorbește despre vacanța de vară pe care o petreceți împreună sau pare indiferent în legătură cu petrecerea sărbătorilor cu familia dvs. Aceste perspective, cândva incitante, par acum să fie întâmpinate cu evitare sau dezinteres.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite