Mire părăsit la altar după ce a greşit o problemă simplă. Ce întrebare i-a pus mireasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirele i-a ascuns viitoarei soţii nvelul său de educaţie FOTO: onewed.com
Mirele i-a ascuns viitoarei soţii nvelul său de educaţie FOTO: onewed.com

O femeie din India a plecat din mijlocul ceremoniei religioase de căsătorie după ce mirele nu a reuşit să rezolve o problemă foarte simplă de matematică, informează AP.

O mireasă a testat abilităţile matematice ale viitorului ei soţ cu o adunare foarte simplă. Aceasta l-a rugat să-i spună cât face 15+6. Răspunsul bărbatului a venit prompt, dar incorect: 17. Greşeala a fost suficient de gravă încât femeia să renunţe la căsătoria cu acesta în mijlocul ceremoniei religioase.

Incidentul a avut loc săptămâna aceasta în satul indian Rasoolabad, aflat în apropierea oraşului industrial Kanpur, informează AP.

Familia mirelui a încercat în zadar să convingă mireasa să se răzgândească şi să continue ceremonia. Ea a declarat că a fost minţită în legătură cu educaţia viitorului soţ. „Familia mirelui ne-a ţinut ascuns faptul că acesta nu are o educaţie. Chiar şi un elev de clasa I poate răspunde la această întrebare”, a declarat Mohar Singh, tatăl miresei.

Poliţia local a fost nevoită să intervină pentru a calma conflictul stârnit între cele două familii. Ele şi-au returnat reciproc bijuteriile şi cadourile făcute înaintea marelui eveniment, potrivit ofiţerului de poliţie Rakesh Kumar.

Majoritatea nunţilor organizate în India sunt aranjate de familiile tinerilor. Aceştia nu au ocazia să se cunoască prea bine, fiindcă merg la cel mult câteva întâlniri scurte înaintea ceremoniei religioase.

Luna trecută, o altă mireasă din India s-a căsătorit cu un invitat de la propria nuntă după ce mirele iniţial a suferit o criză de epilepsie şi a fost transportat la spital. Ea a motivat că familia bărbatului i-a ascuns faptul că suferă de această boală.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite