Masajul vaginal, cursurile de antrenament sexual care câştigă tot mai multe adepte: cum se desfăşoară o astfel de sesiune VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În dorinţa de a-şi îmbuntăţi viaţa sexuală şi de a ajunge mai uşor la orgasm, tot mai multe femei din SUA şi Marea Britanie plătesc bani buni pentru orele de masaj vaginal.

Acest tip de masaj a fost propus în urmă cu 14 ani de Nicole Daedone, un guru din San Francisco, SUA, fiind lansat sub denumirea de meditaţie orgasmică. 

O sesiune de masaj costă aproximativ 190 de euro, iar la curs iau parte mai multe femei dezbrăcate de la talie în jos şi „antrenorii”, bărbaţi. Cele mai multe femei vin însă însoţite de partenerii de viaţă. Cursul începe prin descrierea amănunţită a sexului femeii, care presupune ca bărbatul să observe atent textura, culoarea şi forma vaginului. Urmează 15 minute în care acesta îi mângâie femeii vaginul. 

Grupul de meditaţie este numit „cuib”, iar mentorii promit „obţinerea unei stări de conştienţă profundă, îmbunătăţirea intimităţii în relaţia de cuplu şi creşterea abilităţii de a avea orgasm”, după cum informează publicaţia britanică „Daily Mirrror”.

Meditaţia orgasmică a început să câştige cu adevărat popularite în 2011, după o conferinţă TED Talk susţinută de Nicole Daedone, care a fost vizionată de un million de ori pe YouTube. Printre altele, Daedone afirmă că „orgasmul este vital pentru fiecare femeie de pe această planetă” şi că energia astfel descătuşată poate ajuta omul să-şi atingă adevăratul potenţial. Se estimează că în prezent sunt peste 10.000 de practicante în toată lumea, 2.000 numai în Marea Britanie.

Deşi este un tip de meditaţie destul de controversat, cursurile atrag atât cupluri tinere, cu vârsta de peste 20 de ani, dar şi perechi de octogenari.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite