Femeile asiatice, cele mai căutate de pe site-urile matrimoniale

0
0

Reprezentantele sexului frumos, de origine asiatică, sunt cele mai curatate şi căutate pe site-urile de matrimoniale de către majoritatea bărbaţilor, cu excepţia celor asiatici. Aceştia preferă, la rândul lor, femeile hispanice.

Site-ul de întâlniri How About We a analizat 2,4 milioane de interacţiuni din baza de date pentru a descoperi care este rasa de succes. Aşa s-a arătat că femeile asiatice primesc cele mai multe mesaje şi sunt căutate de bărbaţi din toată lumea.

La celălalt pol se află femeile de culoare care sunt cel mai puţin căutate, în timp ce bărbaţii caucazieni sunt în topul preferinţelor, mai puţin pentru femeile de culoare.

În acelaşi timp, un studiu publicat recent şi publicat de Jezebel.com, cu date de pe site-ul OkCupid, a demonstrat exact contrariul. Şi anume că reprezentanţii tuturor raselor vor trece peste prejudecăţi când vine vorba de stabilirea unei întâlniri romantice.

Altfel spus, dacă o femeie de culoare primeşte un mesaj de la un bărbat caucazian, aceasta îi va răspunde mai repede decât dacă ar fi fost un bărbat de culoare. Şi acest lucru se întâmplă pentru că, cel mai probabil, spune studiul, femeia de culoare nu ar fi căutat din proprie iniţiativă un bărbat caucazian.

Odată ce are loc schimbul de replici, impactul mesajelor primite are un efect pozitiv, ceea ce o va încuraja pe femeia de culoare să trimită mesaje şi unor reprezentanţi din alte rase.

„Comportamentul nostru poate să aibă un impact puternic asupra prejudecăţilor oamenilor, chiar dacă pe termen scurt”, a explicat sociologul Kevin Lewis, pentru „Boston Globe”. 

Citeşte şi:

Site-ul de matrimoniale pentru oameni cu boli venerice

Cuplul care s-a cunoscut, îndrăgostit şi logodit pe Instagram

Când dragostea se transformă în afacere

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite